0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Родина Ложенків: великі ідеї українців, які вражають


Що спільного між лотереєю, фігурним катанням і…сиром? Про це сотні тисяч глядачів каналу «Еспресо TV» дізнались 24 серпня 2017 року, у День Незалежності України, у рамках телемарафону «Народ переможців». У святковому ефірі у рубриці «Великі ідеї українців, які вражають» гостями студії стали президент оператора державних лотерей «М.С.Л.» Георгій Ложенко та його дружина - видатний тренер, чемпіонка з фігурного катання СРСР, заслужена артистка України Галина Кухар.

Цікава історія цієї родини відомих українців тісно пов’язана з історією розвитку та становлення нашої держави. Так, кращі спортивні традиції Галина Владиславівна сьогодні сумлінно передає новому поколінню, виховуючи нових вітчизняних і закордонних чемпіонів. До речі, саме завдяки їй з’явився один з найкращих в Україні льодових палаців - Універсальний навчально-тренувальний центр зимових видів спорту «Льодограй» (Богуслав, Київська область). Центр, у першу чергу, призначений для регулярних тренувань юних хокеїстів і фігуристів з навколишніх районів Київської та сусідніх областей та проведення на високому рівні спортивних змагань і зборів. Збудований і функціонуючий на кошти оператора державних лотерей «М.С.Л.», цей комплекс за три спортивні сезони вже подарував понад 90 призерів регіональних, національних і міжнародних змагань. Крім того, УНТЦ «Льодограй» став улюбленим місцем проведення активного відпочинку дорослих і малечі Богуслава, а також – обов’язковим пунктом місцевих туристичних маршрутів. Між іншим, у липні 2016 року Європейська Асоціація державних лотерей на прикладі «Льодограю» офіційно визнала, що оператор державних лотерей «М.С.Л.» реалізовує в Україні кращі соціальні міжнародні лотерейні практики.

Але спорт і лотереї – не єдина пристрасть родини Ложенків. Старший син Тарас професійно займається фермерською справою, а саме – сироварінням. Він навіть провів у прямому ефірі невеличку інтерактивну екскурсію єдиним в Україні «Музеєм сиру». І одним з унікальних експонатів серед багатьох раритетів виявився.. лотерейний білет швейцарської сироварні!

Дізнатись про те, який незвичайний антикваріат принесли до телестудії Ложенки, як у Богуславі з’явився перший вітчизняний пармезан, як пройти до «Музею сиру» і ще про багато інших цікавинок можна у сюжеті «Еспресо TV».


Поділитись:
25 серпня 2017
Ми у Viber!