0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Чарівна пара»: У м. Ірпінь виграно приз 200 000 гривень

21 серпня 2017 року у м. Ірпінь виграно крупний приз електронної миттєвої лотереї «Чарівна пара» - 200 тис. гривень. Відомо, що білет був придбаний у «ЛОТО маркеті», що знаходиться за адресою: вул. Антонова, 6-А. Окрім того, цього ж дня одному зі щасливчиків у м. Одеса вдалось виграти ще один крупний приз ЕМЛ «Чарівна пара» - 50 тис. гривень. Гравець купив білет на фірмовому столі «М.С.Л.», розташованому у ТЦ «Сундук» на проспекті Маршала Жукова, 30-А.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає обох переможців та запрошує їх до найближчих офіційних представництв для оформлення виграшів.

ЕМЛ «Чарівна пара» входить до сімейства лотерей «Швидкограй», а її популярність весь час стрімко зростає, адже у гравців є шанс усього за 20 гривень миттєво виграти 1/5 мільйона – 200 тис. гривень, не відходячи від термінала. Правила гри досить прості: на ігровому полі квитка розміщується пара «Виграшних символів» і 12 пар «Ваших символів», тобто 12 спроб виграти гроші. Під кожною зі спроб вказана сума можливого виграшу. Квиток вважається виграшним, якщо сума очок/чисел зазначених у «Виграшних символах» збіглася із сумою очок у будь-якій зі спроб. Проте, якщо жодна зі спроб не є виграшною, у гравця є шанс автоматично отримати 200 гривень, якщо серед «Ваших символів» є три спроби, що містять «дублі» (два однакових числа). 


Поділитись:
23 серпня 2017
Ми у Viber!