0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: На акційні 100 000 гривень поїде до Італії та Іспанії

20 серпня до студії «Лото-Забава» завітала не лише нова учасниця «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» - Ірина з Черкащини, але  й нова переможниця літньої акції «Поринь у ЄВРОЛІТО!» - пані Валерія з Дніпра. Отримавши призовий сертифікат з рук ведучих телерозіграшу – Лариси Руснак та Анатолія Гнатюка, Валерія поділилась з усіма своєю щирою радістю та зізналась, що коли до неї зателефонували зі студії та привітали з перемогою в літній акції – не повірила! Головний секрет переможниці – завжди купувати по 6 білетів на тираж, тому що число шість має свої магічні властивості. Любов до лотереї передалась Валерії від матері, адже та є затятою прихильницею «Лото-Забава», в яку грає з перших тиражів. Лотерейний стаж Валерії трішки менший і складає 7 років, а віра в успіх – принесла свої плоди. Найперші плани на призові 100 тис. гривень – здійснити усією сім‘єю довгоочікувану мандрівку: поїхати на відпочинок до Італії чи Іспанії, або одразу до двох омріяних південних країн.   

Відома інформація про наступного переможця акції «Поринь у ЄВРОЛІТО!». Черговою виграшною додатковою ігровою комбінацією стала 63890886, надрукована у білеті №235792, який придбали у м.Бровари за адресою: вул. Гагаріна, 1. Традиційно переможець запрошується до студії «Лото-Забава» для отримання призового сертифікату. 

Нагадуємо, що попереду залишився останній шанс виграти 100 000 гривень на відпустку своєї мрії, а тому – варто поквапитись, щоб не проґавити такий неймовірний шанс. Щоб стати учасником останнього акційного розіграшу «Поринь у ЄВРОЛІТО!», необхідно купити 3 або більше будь-яких білетів лотереї «Лото-Забава» однією покупкою. На кожному білеті буде надрукована додаткова ігрова комбінація. Кожну додаткову ігрову комбінацію треба надіслати за допомогою окремих смс-повідомлень на короткий номер 330. З одного телефонного номеру можна надсилати необмежену кількість комбінацій. Чим більше зареєстрованих додаткових ігрових комбінацій, тим більше шансів на виграш!


Поділитись:
22 серпня 2017
Ми у Viber!