0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Мiльйонерський День народження у Києві

Сонячного ранку 19 серпня 2017 року до Києва завітала переможниця «Лото-Забави» - Ірина Каландирець з Черкащини, щоб стати почесним учасником закритого елітного «Клубу мільйонерів «М.С.Л.», узяти участь у подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» та відсвяткувати свiй День народження. Довгоочікуваний мільйон Ірина Іванівна виграла у 934-му тиражі від 2 липня, а цій щасливій події передувала справжня містика! Напередодні заповітного розіграшу 1 липня героїня перебувала на екскурсії на своїй малій Батьківщині – Полтавщині та придбала там лотерейний білет, після чого відправилась на екскурсію до музею Гоголя. Біля будинку, де народився письменник, є ставок, а там - невеличкий грот, де знаходиться магічний камінь. Кажуть, якщо посидіти на ньому та загадати бажання, воно обов’язково здійсниться. Так і сталось! Одним з бажань пані Ірини було виграти мільйон. І вже наступного дня після повернення додому, наша героїня дізнається, що стала мільйонером, а її білет, придбаний у Полтаві – виграшний. 

Під час подарункової програми «Два дні з життя мільйонера» Ірина Іванівна вирішила не зраджувати своїм вподобанням з відвідування різноманітних музеїв та мистецьких виставок. Тому оператор державних лотерей «М.С.Л.» окрім традиційних мільйонерських атрибутів – білого 10 метрового лімузину, професійної фотосесії, статусних ресторанів та вiдомого готелю, підготував ексклюзивну програму для гості, яка містила всі побажання пані Ірини: похід до національного музею історії України у Другій світовій війні та національного музею «Чорнобиль», а також відвідування виставки у PinchukArtCentre. 

За традицією кульмінацією святкового уїк-енду став прямий ефір «Лото-Забава», де Ірину Іванівну та її сина Ярослава урочисто привітали улюблені ведучі – Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк та вручили призовий сертифікат на 1 млн гривень. Проте свято на цьому не завершилося, адже попереду героїню очікував бранч з ведучими у затишному столичному ресторані та звичайно ж торт зі свічками на честь Дня народження! Як зізналась пані Ірина, протягом 19-20 серпня їй вдалось зарядитись позитивними емоціями та радістю до наступного мільйона. А прагнути є до чого – попереду джек-пот 3 млн гривень. 

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» приєднується до усіх привітань та бажає Ірині Іванівні міцного здоров‘я, благополуччя у сім‘ї та легких перемог.


Поділитись:
21 серпня 2017
Ми у Viber!