0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: У лотереї вже 270 мільйонерів!

941 тираж «Лото-Забава» від 20 серпня відзначився появою нового мільйонера! У прямому ефірі народився 11-й мільйонер цього року та ювілейний 270-й багатій в історії лотереї, який виграв приз сумою від 1 млн гривень. Щасливий білет №0190960 придбали у м. Бориспіль на точці продажу лотерейних білетів у супермаркеті «Сільпо», що знаходиться за адресою: вул. Київський шлях, 76. 

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає гравця, який закреслив три горизонталі з однією пільговою підковкою в одному ігровому полі, з виграшем 1 000 000 гривень та з нетерпінням очікує на нього у найближчому представництві для оформлення призу. Перелік представництв та їх адреси можна знайти на офіційному сайті компанії. 

Переможець традиційно запрошується стати членом закритого елітного «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» та завітати до Києва, щоб узяти участь у спеціальній VIP-програмі - «Два дні з життя мільйонера», яка розрахована на двох осіб: переможця та його супутницю або супутника, щоб відзначити перемогу та розділити щасливі миттєвості. Кульмінаційною подією цих двох днів стане участь у недільному прямому ефірі «Лото-Забава», де улюбленця Фортуни особисто привітають ведучі - Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк й урочисто вручать почесному гостю призовий сертифікат на 1 млн. гривень.

У цей же день, 20 серпня, на знімальному майданчику телерозіграшу з‘явилась переможниця 934 тиражу – життєрадісна Ірина Каландирець, яка виграла свій заповітний мільйон гривень 2 липня 2016 року. Разом зі своїм сином Ярославом пані Ірина завітала на прямий ефір, щоб особисто отримати призовий чек з рук улюблених ведучих та стати почесним учасником «Клубу мільйонерів «М.С.Л.». 

Поділитись:
21 серпня 2017
Ми у Viber!