0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Що змінилося в житті електрика після виграшу 1 мільйону гривень?


Ми продовжуємо розповідати про мільйонерів найпопулярнішої української лотереї «Лото-Забава». Як змінилося їх життя після виграшу? Які мрії вони вже встигли здійснити? Чи продовжують вони грати у лотерею далі? Про це та багато іншого ми намагаємось дізнатись через майже рік після знаменної для них події – зриву призів від 1 млн. гривень.

Цього разу ми зустрілись з Олександром Голубом, електриком Вільногірського гірничо-металургійного комбінату, якому у тиражі №866 від 13 березня 2016 року пощастило на 1 000 000 гривень. А 2 квітня 2016 він прибув до столиці, де отримав подарункову програму від оператора державних лотерей «М.С.Л.» - «Два дні з життя мільйонера». Тоді на дві доби новоспечений багатій поринув у вир вишуканої реальності у стилі luxury: білосніжний лімузин, престижний готель у самому серці міста, персональні екскурсії історичними місцями столиці України, професійні фото-сесії, ексклюзивні SPA-салони та ресторани, брифінг для журналістів і, звичайно, прямий ефір «Лото-Забави» і спілкування з улюбленими ведучими. Тоді Олександр  розповів, як планує розпорядитися грошима: «Перш за все, гроші підуть на освіту доньки. По-друге, я давно планую зробити ремонт у квартирі, — тепер точно зроблю. А ще в мене є давня мрія побачити на власні очі екзотичних тварин. Можливо, наберуся сміливості та вирушу в дальню поїздку».

Тож, чи здійснилося те, що бажалося? Йому нарешті вдалося розрахуватися з кредитами та боргами, відправити доньку здобувати освіту до вищого навчального закладу, розпочати ремонт та побувати у Закарпатті. Каже, що після того, як виграв мільйон, не відчуває заздрості з боку друзів чи колег по роботі. Олександр їм невпинно власним прикладом доводить, що у лотереї все чесно. І кожний може стати щасливчиком-мільйонером, головне - вірити. Він й надалі продовжує грати в «Лото-Забаву», яка допомогла здійснити його мрії, і закликає людей теж, не вагаючись, здійснювати свої бажання.

Поділитись:
17 серпня 2017
Ми у Viber!