0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Спортпрогноз»: Джек-пот у 130 000 гривень розділили двоє гравців

Зірвано джек-пот лотереї ТОТО «Спортпрогноз» розміром у 130 тис. гривень у тиражі №722, що стартував 12 серпня та завершився 13-го. Головний приз дістався одразу двом футбольним знавцям, які правильно спрогнозували результати 12 футбольних матчів. Таким чином, по ½ джек-поту – 65 тис. гривень (сума вказана без сплати податків), дістанеться гравцям з м. Коростишів та м. Тернопіль. Програма цього тиражу складалась з цілого калейдоскопу матчів національних Кубків: України, Франції, Англії, Бельгії тощо. Таким чином, обидва переможця проявили неабияку кмітливість та глибокі знання у світовому футболі.  

Відомо, що перша виграшна ставка була зроблена у м. Коростишів (Житомирська область) на точці продажу лотерейних білетів у магазині «Стродо» на вулиці Київській (колишня Більшовицька), 59. Другу ставку виконав гравець з Тернополя на фірмовому острівку «М.С.Л.» біля Центральної пошти на вулиці Чорновола, 4.  

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців з виграшем та запрошує у найближчі представництва для оформлення призів. Цікаво, що минулого разу джек-пот лотереї «Спортпрогноз» розділили між собою кілька гравців рівно десять тиражів назад. У тиражі №712, що стартував 18 липня та завершився 20-го, головний приз 160 тис. гривень дістався одразу чотирьом футбольним прогнозистам. Ними стали гравці з Верхньодніпровська, Чернівців, Києва та Маріуполя.  

Нагадаємо, що «Спортпрогноз» - єдина лотерея ТОТО в Україні зі своїм власним джек-потом, і посідає перше місце серед інших лотерей за частотою його зривів.


Поділитись:
15 серпня 2017
Ми у Viber!