0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Акційні 100 000 гривень виграно у Дніпрі

Після прикрої ситуації, що відбулась під час розіграшу 939-го тиражу «Лото-Забава», коли через неуважність учасник літньої акції «Поринь у ЄВРОЛІТО!» зареєстрував для участі неправильну додаткову ігрову комбінацію та не зміг отримати приз, ми ще раз хочемо попросити усіх гравців бути пильними. Потрібно уважно вводити додаткові ігрові комбінації та перед відправленням смс-повідомлення на номер 330, удруге перевіряти зміст смс. Пам‘ятайте, від вашої уважності залежить те, зможете ви оформити та отримати свій приз чи ні!  

Виграшною додатковою ігровою комбінацією тиражу 940 від 13 серпня стала комбінація 75667119, яка надрукована у білеті № 0079075, що придбали у м. Дніпро за адресою: бульвар Європейський, 1. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» запрошує переможця акції до студії «Лото-Забава» для отримання призового сертифікату у прямому ефірі з рук улюблених ведучих – Лариси Руснак та Анатолія Гнатюка.  

Цього разу переможцем конкурсу «Щасливий номер» стала мешканка Вінниці – Ольга Казанцева, яка змогла потроїти свій приз та отримала 15 тис. гривень. Як зізналась сама переможниця, раніше була шанувальницею лотереї «ХТО ТАМ», їй навіть вдалось побувати у студії під час телерозіграшу. Лотереєю «Лото-Забава» зацікавилась значно пізніше і стаж героїні у бінго становить 3,5 року, проте навіть за такий невеликий відрізок часу Ользі вже вдалось побувати на майданчику «Лото-Забава» та перемогти у конкурсі.  

Під час другого постійного конкурсу «Полювання за грошима» віднайти  красень-автомобіль JAC S2, грошовий еквівалент якого становить 400 тис. гривень, не вдалось жодному з гравців з призового сектору, так і телеглядачам, які змогли зателефонувати на прямий ефір. Проте ніхто не залишився засмученим, адже у безпрограшному конкурсі «Полювання за грошима» кожен учасник отримав свій приємний грошовий приз. А головним переможцем «Великої гри» став щасливий власник білета №0019712 з Київської області, який закреслив три горизонталі з двома пільговими підковками в одному ігровому полі та виграв 200 тис. гривень.  

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає усіх переможців 940-го тиражу «Лото-Забава» та запрошує до найближчих офіційних представництв для оформлення виграшів.

Поділитись:
14 серпня 2017
Ми у Viber!