0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Георгій Ложенко – на Facebook

Цього тижня президент оператора державних лотерей «М.С.Л.» Георгій Ложенко відкрив свою персональну офіційну сторінку на Facebook. У ситуації, що склалася довкола компанії, цей крок є закономірним і логічним. Георгій Олександрович прокоментував свою появу у соціальній мережі так: «Нині навколо мене та мого бізнесу багато розмов та недомовок. Я завжди пишався тим, що компанія «М.С.Л.» створювалась на засадах чесності, прозорості та публічності. Це мої принципи та принципи людей, що допомагають мені будувати бізнес.

Я вирішив розпочати новий для мене спосіб публічного спілкування. Впевнений, Facebook допоможе пролити більше світла на те, що відбувається навколо лотерейного бізнесу.

Окрім того, буду радий, якщо зможу передати знання та розуміння лотерейного бізнесу, які були здобуті протягом багатьох років». 

В одному з перших постів Георгій Олександрович розповів про себе: «Я завжди був публічною людиною, нічого не приховував, тому вирішив з перших вуст розповісти, як прийшов в лотереї.

Народився в Києві, тут же провів своє дитинство та юність, закінчив школу. Здобув вищу освіту у Київському технологічному інституті легкої промисловості (зараз це Університет технологій та дизайну) за спеціальністю «Машини та апарати легкої промисловості». Навчання на два роки було перерване службою в радянській армії.

Відслуживши, я влаштувався працювати на завод «Комуніст» (нині завод «Радар»), а інститут закінчив на вечірньому відділенні. На заводі пропрацював 7 років, пройшов шлях від слюсаря до начальника зміни–заступника начальника цеху. Потім працював 5 років головним інженером в Українському балеті на льоду. Цей творчо-спортивний колектив у ті роки підпорядковувався Держкомспорту України.

У ті часи система працювала так: в яке місце тебе направлять, туди ти йшов, від тебе мало що залежало. І ось, у 1987 році, мене направили в київське зональне управління «Спортлото» заступником директора. Так я опинився в лотерейному бізнесі, що структурно належав тому ж Держкомспорту.

Я мав багато ідей та амбіцій. Бачив, як можна змінити лотерейний ринок, зробити лотереї популярними. Але тодішнє керівництво в Москві не хотіло ніяких змін. Був період, коли я шукав способи, як звідти перевестися.

Але після розпаду Союзу з'явився шанс трансформувати лотерейний ринок, тож, ми почали реорганізовувати компанію. Вже тоді я розумів, що для ефективного управління такою компанією моєї освіти недостатньо.

Мені пощастило, я потрапив на навчання в Японію, і багато чого навчився, та впровадив у наших реаліях. Відтоді, по сьогоднішній день, я є президентом компанії «М.С.Л.».

Маю трьох дітей та внуків, які живуть та навчаються в Україні. Моє хобі - фермерське господарство, яке також розвиваю в Україні».

Тож, підписуйтесь на сторінку Георгія Ложенка у FB і дізнавайтесь думку щодо найважливіших і найцікавіших подій в Україні та закордоном найдосвідченішого професіонала та справжнього патріарха вітчизняного лотерейного ринку.


Поділитись:
9 серпня 2017
Ми у Viber!