0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Розіграш вразив новинами та виграшами

Недільний ефір «Лото-Забава» 939 тиражу, який відбувся  6 серпня 2017 року відзначився не лише фіксацією нового рекорду, цього разу у компанії «М.С.Л.»: безперервний стаж роботи у лотерейній індустрії України протягом 45 років, але й значними виграшами у конкурсах телерозіграшу.  

Цікаво, що вперше за довгий час автомобіль JAC S2 у конкурсі «Полювання за грошима», грошовий еквівалент якого становить 400 000 гривень, дістався першому ж гравцю із призового сектору. Переможцем стала пані Надія з Києва, яка сиділа у жовтому секторі у першому ряді та назвала літеру «С», яку, до речі, порадила їй назвати донька Марина. Адже саме на цю букву починається ім‘я її молодшої сестрички – дев‘ятирічної Сніжани. Отримуючи призовий сертифікат з рук ведучих, переможниця так розхвилювалась, що не змогла згадати, як звати її доньку та скільки їй років. Проте вже через мить Надія прийшла до тями та передала вітання родині, яка вболівала за неї біля телевізору.  

Щедрим виявилось й колесо «Щасливого номеру». Цього разу максимальний приз конкурсу дістався Олегу Мокалюку з міста Хотина, який у студію завітав вже втретє. Перші два рази у лютому та травні цього року був серед гравців на прямому ефірі «Лото-Забава», проте не потрапив до призового сектору. Цього ж разу панові Олегу вдалось виграти 50 тис. гривень.

На жаль, цього тиражу ми не можемо радісно привітати переможця акції «Поринь у ЄВРОЛІТО!».  Гравець припустився помилки при реєстрації додаткової ігрової комбінації. Прикро, що подібні випадки непоодинокі. Нерідко гравці  неуважні при реєстрації ігрових комбінацій, і як результат - не можуть отримати виграш. Саме тому, ми радимо усім шанувальникам лотереї бути пильними та уважно перевіряти зміст смс та комбінації, які ви надсилаєте на короткий номер 330. Важливо, щоб комбінації співпадали з тими, що надруковані у білетах.  А також зберігайте білети у належному стані для пред’явлення їх комісії. Лотерейний білет – це ваш документ та підстава для отримання призу. Пам’ятайте про це! 

Поділитись:
7 серпня 2017
Ми у Viber!