0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Новий рекорд: 45 років роботи у лотерейній індустрії України

6 серпня 2017 року у прямому ефірі тиражу №939 найпопулярнішої української лотереї «Лото-Забава» було зафіксовано нове досягнення: експерт Національного реєстру рекордів України (НРР) Віталій Зорін засвідчив, що Анатолій Косарик має найбільший безперервний стаж роботи у лотерейній індустрії України. Напередодні, 31 липня 2017 року виповнилося рівно 45 років з того часу, як Анатолій Юхимович став начальником створеного ним Львівського зонального управління «Головспортлото».

Компанія пройшла багато етапів у своєму розвитку від радянського «Спортлото» до «М.С.Л.», але новоспечений рекордсмен до сьогодні залишається вірним лотерейній справі. Він створював та розгалужував мережу розповсюдження лотерей у всій Західній Україні. Понад 30 років пан Косарик був незмінним керівником одного з найуспішніших регіональних відділень, чудовим прикладом для молодих спеціалістів. Він є хранителем кращих традицій провідного українського оператора державних лотерей, у тому числі – з питань збереження прозорості діяльності та системи контролю. Свій багатий досвід Анатолій Юхимович успішно передає наступному поколінню.

Пана Косарика привітав віце-президент компанії «М.С.Л.» Євген Власенко. «Шановний Анатолію Юхимовичу, ми вирішили зафіксувати цей рекорд, щоб вшанувати Ваші заслуги перед лотерейною індустрією України! Мені приємно від імені колективу оператора державних лотерей «М.С.Л.» привітати Вас з цією визначною, ювілейною датою. Дякуємо за зусилля, яких Ви доклали заради того, аби в Україні існувало та розвивалось таке суспільно важливе явище, як лотереї. Ви пройшли довгий та напрочуд цікавий шлях трансформації нашої компанії від «Спортлото» до «М.С.Л.», стояли у джерел створення лотерейного ринку за часів незалежності. Багато в чому завдяки Вам «М.С.Л.» стала такою, якою вона є зараз: європейською, прозорою, чесною компанією, яка дарує кожному українцю можливість здійснити свою мрію».

Нагадаємо, що 9 жовтня 2016 року було встановлено перший офіційний рекорд України на лотерейному ринку України. Тоді Національний реєстр рекордів України (НРР) зафіксував, що найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські державні лотереї, починаючи з 1999 року, з’явилась завдяки «Лото-Забава».

Поділитись:
7 серпня 2017
Ми у Viber!