0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Ексклюзив: життя після виграшу 1 мільйону гривень в лотерею «Лото-Забава»


Якщо деякі вважають, що після прямих ефірів та VIP-програми «Два дні з життя мільйонера» володарі величезних сум від 1 млн гривень зникають з поля зору громадськості, вони помиляються. Адже усе найцікавіше для новоспечених багатіїв тільки розпочинається. Улюбленці Фортуни із задоволенням дають інтерв’ю для глянцевих видань та рейтингових телеканалів. Тож ми плануємо й надалі ділитися новинами про щасливчиків, які грали в лотерею,  вірили у свою долю та завдяки цьому зараз здійснюють свої мрії.

Нещодавно ми завітали на Рівненщину до Марії Наумець – бабусі тринадцяти онуків, яка виграла 1 000 000 гривень у тиражі «Лото-Забава» №889 від 21 серпня 2016 р. До речі, виграшний білет був другим, який вона придбала за все життя. У вересні минулого року вона разом зі своєю подругою завітала до Києва, де провела незабутній уїк-енд від «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» та отримала омріяний чек з рук улюблених ведучих – Лариси Руснак та Анатолія Гнатюка. Тоді на брифінгу для журналістів Марія Василівна зізналась, що вже знає, куди витратить виграні гроші: цей приз стане у нагоді її чотирьом донькам та тринадцяти онукам. І дійсно, гроші стали у нагоді для лікування однієї з її доньок. Тож, якби не виграш у лотерею, врятувати життя було б вкрай складно.

Пані Марія й надалі вірить в добро, удачу та є затятим оптимістом у житті. Щаслива переможниця продовжує брати активну участь у розіграшах лотереї «Лото-Забава». До речі, її приклад наслідують вже десятки односельчан. По можливості вони не пропускають жодного розіграшу та вірять у виграш.

Поділитись:
3 серпня 2017
Ми у Viber!