0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: «Євроліто почнемо з Трускавця, адже ми теж Європа!»

30 липня під час розіграшу 938 тиражу «Лото-Забава» до студії  завітав новий переможець літньої акції «Поринь у ЄВРОЛІТО!» - Григорій Терновецький, мешканець села Чорнолізці Івано-Франківської області. Отримавши призовий сертифікат з рук ведучої телерозіграшу – Лариси Руснак, Григорій Васильович розказав свою неймовірну історію перемоги. Будучи гравцем з багаторічним лотерейним стажем, не пропускав жодної акції. Не стала винятком й акція «Поринь у ЄВРОЛІТО!». А сталось так, що тижнем раніше до знаменної перемоги білети Григорія Васильовича опинились двічі виграшними – за дві та одну лінії. Поїхавши за призом, переможець вирішив придбати ще 9 білетів з акційними додатковими комбінаціями і цього разу Фортуна посміхнулась герою! Пан Терновецький виграв 100 тисяч гривень на відпустку своєї мрії. А відпочивати є з ким, адже у переможця чимала сім‘я: дружина Галина Василівна, двоє дітей та четверо внуків. Один з синів – Тарас приїхав до студії разом з батьком для моральної підтримки.  

Користуючись нагодою, Лариса Руснак запитала у Григорія Васильовича, чи планує він витратити призові гроші на «євроліто»? На що герой ефіру відповів: «Звичайно! А почнемо з нашого Трускавця, адже ми – теж Європа! А далі вже буде видно».  

Відома інформація про наступного переможця акції «Поринь у ЄВРОЛІТО!». Наступною виграшною додатковою ігровою комбінацією стала комбінація 55855294, яка надрукована у білеті №0119545, що придбали у м. Дніпро за адресою: проспект Слобожанський, 31-Д. З нетерпінням чекаємо переможця в студії «Лото-Забава» для отримання призового сертифікату.  

Нагадуємо, щоб стати учасником чергового розіграшу додаткових акційних 100 тис. гривень та стати наступним щасливчиком, який виграє чималу суму на омріяну відпустку, необхідно купити 3 або більше будь-яких білетів лотереї «Лото-Забава» однією покупкою. На кожному білеті буде надрукована додаткова ігрова комбінація, яку потрібно надіслати за допомогою окремих смс-повідомлень на короткий номер 330. Чим більше зареєстрованих додаткових ігрових комбінацій, тим більше шансів на виграш!


Поділитись:
31 липня 2017
Ми у Viber!