0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: «Якби не пустили до студії, порвав би виграшні білети!»

Саме такою фразою приголомшив журналістів газети «Азарт від МСЛ» одесит Іван Миколайович, який разом зі своєю донькою Оленою Смоляренко приїхали до студії «Лото-Забава» 23 липня за призовим сертифікатом на 100 000 гривень переможця літньої акції «Поринь у ЄВРОЛІТО!». А все тому, що Іван Миколайович вже 10 років мріяв зустрітися з телеведучими Ларисою Руснак та Анатолієм Гнатюком, купуючи лотерейні білети на кожен тираж, інколи навіть по 10-15 білетів. І трапилось так, що Іван Миколайович виграв свою заповітну путівку до студії разом із акційним призом на 100 000 гривень саме тоді, коли віддав свій паспорт на переоформлення. Чоловік переживав, що без паспорту до студії його не пустять. Тому допомагати батькові зголосилась його донька Олена, яка й приїхала на прямий ефір телерозіграшу разом з ним та стала офіційним переможцем акційного розіграшу. Батько й донька планують витратити призові на свою велику сім‘ю. «Головне, що я сьогодні тут, у студії, це для мене таке велике свято, що навіть думати про щось інше не можу!», - радісно завершив свою розповідь один із найзатятіших гравців «Лото-Забава» - Іван Миколайович.

Уже відомий новий переможець акції «Поринь у ЄВРОЛІТО!» від 23 липня у тиражі № 937.  Виграшною стала додаткова ігрова комбінація 70272675, надрукована у білеті № 0298359, який придбали у м. Івано-Франківськ на точці продажу лотерейних білетів за адресою: вул. Дністровська, 3.  

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців акції «Поринь у ЄВРОЛІТО!» та бажає їм прекрасного та незабутнього євроліта в омріяному куточку Європи.  

Попереду залишилось 5 акційних розіграшів 100 тис. гривень. Нагадуємо, щоб стати учасником чергового розіграшу необхідно купити 3 або більше будь-яких білетів лотереї «Лото-Забава» однією покупкою. На кожному білеті буде надрукована додаткова ігрова комбінація. Кожну додаткову ігрову комбінацію треба надіслати за допомогою окремих смс-повідомлень на короткий номер 330. Чим більше зареєстрованих додаткових ігрових комбінацій, тим більше шансів на виграш!


Поділитись:
24 липня 2017
Ми у Viber!