0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Президент «М.С.Л.»: історія успіху по-українськи


У вівторок, 18 липня, на телеканалі «Еспресо ТВ» у ефір вийшов сюжет, присвячений життю та професійній діяльності президента найбільшого лотерейного оператора України «М.С.Л.» Георгія Ложенка.

Спілкуючись із журналістами, пан Ложенко розповів про становлення лотерейного ринку за часів незалежної України. Особливу увагу було приділено труднощам, що виникали на шляху як лотерейних операторів, так і шанувальників цього виду дозвілля. Окремо героєм ролику була розкрита тема шахраїв, які своєю діяльністю в 90-х роках майже знищили репутацію такого соціально важливого явища, як лотерея.  

Зважаючи на таку складну історію цієї галузі в Україні, президент «М.С.Л.» поділився з телеглядачами правилами та принципами чесності й відкритості, завдяки яким компанія змогла не тільки пережити складні для ринку часи, але й посісти перші щаблі як за популярністю її лотерей, як за кількістю українців, що стали мільйонерами завдяки «М.С.Л.», так і за рівнем міжнародного визнання з боку представників міжнародної еліти лотерейної індустрії.

Бонусом до вже зазначених вище тем телеглядачі мали змогу більше дізнатися про пана Ложенка, як про звичайну людину з особистим життям, родиною, хобі, принципами та поглядами на оточуючий нас світ через призму свого багатого досвіду.


Поділитись:
19 липня 2017
Ми у Viber!