0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Вперше купила білети та виграла акційні 100 000 грн

У тиражі «Лото-Забава» №936 від 16 липня був виграний вже сьомий приз літньої акції «Поринь у ЄВРОЛІТО!» сумою 100 тис. гривень. Виграшною стала додаткова ігрова комбінація 59835909, надрукована у білеті №0093778. Щасливий білет придбали у одеському «ЛОТО маркеті», що знаходиться за адресою: провулок Книжковий, 11. Нагадуємо, попереду залишається лише шість акційних розіграшів та шансів виграти додаткові призові 100 000 на відпустку вашої мрії.

Тим часом до студії на прямий ефір завітала переможниця попереднього розіграшу акційного призу «Поринь у ЄВРОЛІТО!» – чарівна Марина Ахйоєва з м. Полтава з не менш чарівною історією перемоги. Зі слів героїні, до цього доленосного моменту у лотерею грав лише її чоловік Алішер, проте минулого тижня, працюючи допізна, він не мав можливості придбати білети на черговий тираж, і Марина вирішила придбати три білети для реєстрації у акції замість чоловіка. І трапилось диво – одна із зареєстрованих додаткових ігрових комбінацій стала виграшною.  

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає пані Марину з перемогою у акції «Поринь у ЄВРОЛІТО!» та бажає їй та її чоловікові незабутнього відпочинку на призові 100 тис. гривень у затишному куточку Європи, про який вони мріяли.  

Нагадуємо, щоб стати учасником чергового розіграшу додаткових акційних 100 тис. гривень, необхідно купити 3 або більше будь-яких білетів лотереї «Лото-Забава» однією покупкою. На кожному білеті буде надрукована додаткова ігрова комбінація. Кожну додаткову ігрову комбінацію треба надіслати за допомогою окремих смс-повідомлень на короткий номер 330. З одного телефонного номеру можна надсилати необмежену кількість комбінацій. Чим більше зареєстрованих додаткових ігрових комбінацій, тим більше шансів на виграш! 

Поділитись:
17 липня 2017
Ми у Viber!