0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» та GREEN HUB: еко-додатки для еко-відповідальності

13 липня 2017 року оператор державних лотерей «М.С.Л.» узяв участь у зустрічі GREENHUB, присвяченій «зеленим» проектам та смарт-трендам сучасного життя: еко-додаткам та еко-відповідальності. Івент був організований Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» та пройшов за підтримки «Програми сприяння зеленій модернізації української економіки». Захід проводився у форматі бізнес-бранчу у французькому ресторані Très FRANÇAIS, розташованому у центрі Києва. Компанію «М.С.Л.» представляв директор з маркетингу Павло ВАЙСЕРО.

У рамках зустрічі гості змогли детальніше заглибитись у проблематику мобільних додатків та визначити їх роль у щоденному житті пересічної людини, почути цікавий кейс про інноваційний дитячий табір відпочинку DEC camp, де впроваджуються цікаві проекти для підвищення еко-свідомості дітей. Присутні дійшли до  висновку, що кількість еко-додатків, встановлених українцями на свої гаджети, дуже мала. Чому? Намагалися знайти відповідь на це питання і зробили висновок, що необхідно починати розвивати еко-свідомість з малечку. Адже такого роду інновації найкраще укорінюються у свідомості, коли йдуть від дітей до дорослих, потрапляють до родин через малюків, які, у свою чергу, підхоплюють прогресивні ідеї у своїх навчальних закладах – дитячих садках, школах. А тому важливо, щоб ідеї екологічно-дружнього формату життя та еко-відповідальності були зрозумілі вихователям та вчителям. 

Павло ВАЙСЕРО висловив своє бачення майбутнього еко-додатків в Україні та формування еко-свідомості у цілому: «Головна проблема у тому, що зараз на ринку величезна кількість мобільних додатків – потрібних і недуже. Вважаю, що на даному етапі розвитку еко-свідомості в Україні більш корисним буде єдиний інформаційний портал, де можна буде, наприклад, знайти адреси, де здають той чи інший вид сміття. 

Як батько двох доньок, можу сказати, що дуже багато трансформацій до сім‘ї приходять саме завдяки дітям. Вони показують тобі приклад і кидають виклик, і ти просто не можеш на нього не відповісти. Особливо, якщо розумієш, що так чинити правильно, але цього з якихось причин досі не робив. Однак після подібного челенджу ти вже не можеш чинити інакше. Абсолютно підтримую порушену на нашій зустрічі тему про підготовку еко-свідомих педагогів, які потім будуть передавати ці ідеї дітлахам. Викладачі за допомогою спеціальних еко-додатків, створених за принципом гейміфікації, зможуть організовувати змагання між школами або класами, на своєму прикладі залучати нове покоління берегти живу природу, сортувати сміття, а діти, у свою чергу, будуть приносити ці знання до родин. Так, наше майбутнє за нашими дітьми, проте й нам не можна пасти задніх, треба бути відкритими до інновацій». 


Поділитись:
14 липня 2017
Ми у Viber!