0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Швидкограй»: Виграно 50 000 у лотереї «Володар гри»

Один із призів електронної миттєвої лотереї з сімейства «Швидкограй» під назвою «Володар гри» розміром у 50 000 гривень знайшов у червні свого власника. Ним виявився батько двох доньок з міста Оріхів, Запорізької області, на їм’я Ахмед Вікторович.

Як стало відомо, пан Ахмед раніше вже грав у лотереї, але досить давно. Цього ж разу рішення випробувати свою долю було досить спонтанним, але цю гру та цей виграш йому запам’ятаються надовго, адже зірвати 50 000 гривень щасливцю вдалось майже одразу.

Зі слів переможця, ідеєю придбати лотерейний квиток він завдячує своїм донькам, які разом із ним пішли на продуктовий ринок у неділю 18 червня. Неподалік від торгових рядів розташувалася точка продажу, де можна зіграти у лотереї, тож коли одна з доньок звернула увагу на рекламу миттєвих лотерей, то одразу запропонувала батькові зіграти в одну із них.

Ахмед Вікторович: «Я підійшов до точки, купив квиток за 10 гривень, нажаль, назву не пам’ятаю. Продавець допомогла мені розібратися в правилах гри і він виявився виграшним – мені повернулися назад мої 10 гривень. Тоді я вирішив придбати більш дорогий квиток і вибрав гру за 50 гривень. Цього разу удача від мене відвернулась – квиток виявився без виграшу. І тут мій спортивний характер узяв своє – закортіло закінчити гру успіхом. Я придбав другий квиток «Володаря гри», знову почав вишукувати виграш… і знайшов. Ми всі спочатку не повірили. Невже так багато виграли, аж 50 тисяч?

Дав квиток продавцеві, та його перевірила через термінал, підтвердила виграш та дуже тепло привітала, розповівши куди звернутися далі».

На цьому історія могла б і закінчитися, якби не майбутні плани переможця на виграш. За слів Ахмеда Вікторовича, він довго радився з доньками як саме витратити гроші, але врешті решт було прийнято рішення витратити їх на проведення спортивного турніру.

Ахмед Вікторович: «Можливо, такий вибір для нас є природнім, адже ми фанати спорту. Точніше – фанати єдиноборств. Я керую спортивним клубом «Спарта» та очолюю громадську організацію «Федерація Мікс-файту та бойового грепплінгу України «Легіон»*. Наші спортсмени добре відомі у країні та приймають участь у багатьох змаганнях. Обидві мої доньки також займаються єдиноборствами. Все в нас добре, тільки грошей на організацію турнірів не вистачає. От ми і вирішили витратити свій виграш на добру справу».

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» ще раз вітає переможця з виграшем та рішенням зробити свій вклад у розвиток спорту в Україні за допомогою коштів, які дісталися завдяки «Володарю гри». Адже лотереї у світі виникли саме для того, щоб на кошти від проведення цього соціально корисного виду дозвілля фінансувати розвиток спорту, культури та здоров’я в країні.

* - Мікс-файт та грепплінг – сучасні види єдиноборств.


Поділитись:
11 липня 2017
Ми у Viber!