0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: На акційні 100 000 грн побудує Швейцарію у власному селі

9липня у тиражі «Лото-Забава» №935 був виграний вже шостий приз літньої акції «Поринь у ЄВРОЛІТО!» сумою 100 тис. гривень. Виграшною стала додаткова ігрова комбінація 74257894, надрукована у білеті №0113015, який придбали у м. Полтава на точці продажу лотерейних білетів за адресою: вул. Європейська, 106.

А до студії на прямий ефір, за приємною традицією, завітала переможниця попереднього розіграшу акційного призу «Поринь у ЄВРОЛІТО!» – Лідія Сокол з с. Чкалово Запорізької області разом зі своєю донькою – Наталією. Отримавши призовий сертифікат з рук ведучих телерозіграшу – Лариси Руснак та Анатолія Гнатюка, Лідія Мусіївна розказала свою неймовірну історію перемоги до якої йшла довгих 17 років. Виявилось, що досі у героїні не було таких легких грошей, заробляти на життя доводилось тяжкою працею: десять років на шахті на сортуванні вугілля, потім багато років роботи на коксохімічному комбінаті, а далі у селі не менш легка праця на землі. А ось омріяні акційні 100 тис. гривень пані Сокол дістались з легкої руки онука Даніїла, який подарував своїй бабусі на День народження три білети «Лото-Забава», і усі три виявились виграшними: у кожному по одній лінії. Обмінявши ці білети на нові, Лідія Мусіївна зареєстрували усі додаткові ігрові комбінації та чекала чергового тиражу «Лото-Забава», під час якого й стало відомо, що одна з цих комбінацій  стала призовою.

«Не вірилося, що я виграла, але десь через годину мені зателефонували й все підтвердилося, - поділилась своїми емоціями Лідія Сокол та розповіла, на що планує витратити приз. - Побудуємо Швейцарію в нашому селі. У нас гарно, й відпочивати добре: сів на велосипед, проїхав 3 кілометри, й ти вже на морі!»  

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає Лідію Мусіївну з перемогою у акції «Поринь у ЄВРОЛІТО!» та бажає їй життєвої наснаги та міцного здоров’я!

Нагадуємо, щоб стати учасником чергового розіграшу додаткових акційних 100 тис. гривень та стати наступним щасливчиком, який отримає чималу суму на  здійснення своєї мрії, необхідно купити 3 або більше будь-яких білетів лотереї «Лото-Забава» однією покупкою. На кожному білеті буде надрукована додаткова ігрова комбінація. Кожну додаткову ігрову комбінацію треба надіслати за допомогою окремих смс-повідомлень на короткий номер 330. База акційних ігрових комбінацій, зареєстрованих на тираж, оновлюється для кожного акційного тиражу. З одного телефонного номеру можна надсилати необмежену кількість комбінацій. Чим більше зареєстрованих додаткових ігрових комбінацій, тим більше шансів на виграш! 

Поділитись:
10 липня 2017
Ми у Viber!