0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: У Полтаві виграно 1 000 000 гривень!

934-й тираж «Лото-Забави» від 2 липня позначився тим, що лічильник мільйонерів лотереї збільшився на одного щасливчика й зафіксував вже дев‘ятого мільйонера цього року та 268-го за всю історію «Лото-Забави»!

Наразі про переможця відомо, що білет №0156721 був придбаний у м. Полтава у «ЛОТО маркеті», який розташований за адресою: вул. Небесної Сотні, 16. Ведучі телерозіграшу – Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк у прямому ефірі запросили переможця стати почесним учасником «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» та узяти участь у спеціальній VIP-програмі «Два дні з життя мільйонера», яка розрахована на двох осіб: переможця та його супутницю або супутника, якого він хоче запросити, щоб відзначити перемогу та розділити щасливі миттєвості. Кульмінаційною подією цих двох днів стане участь у недільному прямому ефірі «Лото-Забава», де улюбленцю Фортуни  вручать призовий сертифікат на 1 млн. гривень. 

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» приєднується до привітань з перемогою та з нетерпінням очікує новоспеченого мільйонера у найближчому представництві для оформлення призу. Перелік представництв та їх адреси можна знайти на офіційному сайті компанії.


Поділитись:
3 липня 2017
Ми у Viber!