0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Як виграти 100 000 на відпустку

2 липня під час розіграшу тиражу №934 всеукраїнської лотереї «Лото-Забава» до студії завітала власниця четвертого акційного призу літньої акції під назвою «Поринь у ЄВРОЛІТО». Нею виявилась Лідія Степанівна Полякова – киянка та власниця грошового призу розміром у 100 000 гривень, які протягом усього літа щотижня будуть розігруватися серед учасників акції.

У прямому ефірі ведучі лотереї Анатолій Гнатюк та Лариса Руснак вручили пані Лідії виграшний сертифікат на кругленьку суму та попросили поділитися своїми враженнями від виграшу.

Як стало відомо, переможниця грає в «Лото-Забава» з самого першого тиражу, проте виграти настільки великий приз вдалось вперше. Раніше щастило на виграші не більш ніж у 2 000 гривень.

Зі слів пані Лідії, частину свого виграшу у 100 000 гривень вона обов’язково витратить на незабутню подорож до Чорногорії, про яку вона чула багато приємних відгуків від знаючих людей.

Після чергового акційного розіграшу стала відома додаткова акційна ігрова комбінація 98374371, яка принесла своєму власнику наступні 100 000 гривень. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає всіх переможців акційних розіграшів. Побачити наступного володаря додаткового акційного призу можна буде вже цієї неділі на телеканалі «1+1» о 9:00.

Нагадуємо, щоб стати учасником акції «Поринь у ЄВРОЛІТО» та отримати шанс стати щасливчиком, який виграє 100 000 гривень на омріяну відпустку, необхідно купити 3 або більше будь-яких білетів лотереї «Лото-Забава» однією покупкою. На кожному білеті буде надрукована додаткова ігрова комбінація. Кожну додаткову ігрову комбінацію треба надіслати за допомогою окремих смс-повідомлень на короткий номер 330. База акційних ігрових комбінацій, зареєстрованих на тираж, створюється окремо для кожного акційного тиражу. З одного телефонного номеру можна надсилати необмежену кількість комбінацій. Чим більше білетів, тим більше зареєстрованих додаткових ігрових комбінацій,  і тим більше шансів на виграш!


Поділитись:
3 липня 2017
Ми у Viber!