0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Нова учасниця «Клубу мільйонерів М.С.Л.» завітала до студії «Лото-Забава»


Тираж №934, що відлунав 2 липня 2017 року, розпочався з урочистого привітання нової учасниці «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» - Світлани Шипкової з м. Кривий Ріг, яка виграла свій перший 1 000 000 гривень 7 травня у тиражі №926. Отримавши призовий чек з рук улюблених ведучих телерозіграшу - Лариси Руснак та Анатолія Гнатюка, наша героїня передала вітання своїй родині: синові Руслану, невістці Марині та онучці Валерії. А поки героїня ефіру, осяяна світлом софітів та телекамер, розповідала свою історію перемоги, родина підтримувала її біля екрану телевізору.

Як підтверджує практика та розповідь пані Світлани – перемога – це не випадковість, а результат систематичних дій та впевненості. Граючи у «Лото-Забава» майже з першого тиражу, переможниця створила свою власну схему дій. По-перше, вона завжди купує по 5 білетів, адже 5 - це її улюблена цифра, а по-друге, купує їх лише тоді, коли впевнена, що зможе подивитись телерозіграш у прямому ефірі. Адже безпосередня участь у дійстві, що розгортається на екрані телевізору під час чергового тиражу «Лото-Забава», та закреслювання випадаючих кульок – невід‘ємна складова не лише улюбленого дозвілля, але й – одна з найперших сходинок до омріяної перемоги.



Долучившись до «Клубу мільйонерів «М.С.Л.», Світлана також узяла участь в ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера», що розрахована на цілий уїк-енд. Вже 1 липня, у суботу, Світлану та її подругу Тетяну захопив вир життя у стилі luxury, у який гості сміливо вирушили на білосніжному лімузині. А попереду їх чекали дорогі столичні ресторани, ексклюзивна оглядова екскурсія Києвом, професійна фотосесія, незабутній похід до Києво-Печерської лаври, катання по Дніпру на катері, розкішний номер у готелі та, звичайно ж, святковий бранч з ведучими «Лото-Забава» після завершення прямого ефіру телерозіграшу. Перебуваючи на території лаври, гості також відвідали Музей історичних коштовностей України, який має одну з найбагатших колекцій золотих виробів у СНД та зробили світлини на згадку біля перлини музейного фонду - золотої Скіфської пекторалі.

Ексклюзивна програма «Два дні з життя мільйонера» добігла свого кінця пізно ввечері 2 липня, залишивши після себе море позитивних вражень, чимало фотографій та відеоматеріалу на згадку. Порада від пані Світлани для всіх, хто бажає перемогти: вірити у свою щасливу зірку та ніколи не починати грати, сумніваючись у виграші. Поздоровляємо нову почесну учасницю «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» - Світлану Шипкову з виграшем у 1 000 000 гривень та бажаємо не зупинятися на досягнутому та завітати до Києва наступного разу вже за джек-потом.

Поділитись:
3 липня 2017
Ми у Viber!