0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Відкрите звернення до ЗМІ та громадськості

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» у черговий раз заявляє про те, що продовжує на законних підставах здійснювати свою діяльність з випуску та проведення лотерей, виконуючи свої зобов'язання перед гравцями та державою.

Це повідомлення компанія вважає за необхідне опублікувати в зв'язку з коментарем керівника Генеральної прокуратури України, який був зроблений 23 червня 2017 року на брифінгу в Житомирі.

Нагадаємо, 15 травня 2017 року за незрозумілих причин компанія «М.С.Л.» опинилась в санкційних списках вже втретє (перший раз датується 16 вересня 2015 року, другий - 17 жовтня 2016 року).

Компанія «М.С.Л.» неодноразово називала таке рішення безпідставним і помилковим. Більш того, за ініціативою акціонерів «М.С.Л.» Службою Безпеки України було відкрито кримінальне провадження та проведено розслідування щодо встановлення наявності фактів і дій, які могли б стати підставою для застосування до ТОВ «М.С.Л.» санкцій. У результаті кримінальне провадження закрите в березні 2017 року у зв’язку з відсутністю порушень.

Звертаємо увагу, що санкції, які були застосовані до компанії «М.С.Л.», не позбавляють цю компанію статусу оператора державних лотерей, а також не позбавляють права на здійснення діяльності з випуску та проведення лотерей.

Наявність в «М.С.Л.» права на проведення лотерей в умовах санкцій визнається, зокрема, Міністерством фінансів України, що є органом ліцензування випуску та проведення лотерей.

Зазначаємо, що саме компанія «М.С.Л.» сплачувала найбільшу суму податків від проведення державних лотерей в Україні до того моменту, як безпідставно потрапила до санкційного списку РНБО у 2015 році. Висловлюємо надію на те, що неперевірені дані щодо правомірності діяльності лотерейних операторів в Україні, озвучені паном Луценком, будуть спростовані.

Крім того, голова ГПУ підкреслив: "Кабінет міністрів України, на мою думку, повинен найближчим часом видати офіційні ліцензії одній, двом, трьом - скільки вони вважатимуть за необхідне - лотереям, після чого це матиме законні підстави й всі інші мають бути усунені з вулиць наших міст".

Оператор державних лотерей "М.С.Л." повністю підтримує тезу про необхідність видачі ліцензій операторам лотерей та очікує, що Кабмін України незабаром запропонує новий, доопрацьований проект ліцензійних умов, положення якого будуть повністю відповідати Конституції України та українському законодавству, а також відповідати світовим стандартам.


Поділитись:
27 червня 2017
Ми у Viber!