0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Купив 14 білетів та виграв 100 000 на відпочинок!

25 червня до студії «Лото-Забава» завітав новий переможець літньої акції «Поринь у ЄВРОЛІТО!» - Іван Коваль, мешканець села Галущинці Тернопільської області. Отримавши призовий сертифікат з рук ведучих телерозіграшу – Лариси Руснак та Анатолія Гнатюка, Іван Васильович розказав свою неймовірну історію перемоги. Будучи людиною азартною та маючи значний лотерейний стаж у понад 40 років, а у «Лото-Забаву» - з першого тиражу, герой ефіру купив цілих 14 білетів, готуючись до чергового розіграшу. Таким чином, пан Коваль придбав три білети 12 червня, ще п’ять 13-го та по три білети наступні два дні, після чого зареєстрував їх для участі у акції «Поринь у ЄВРОЛІТО!». І наполегливість з вірою у перемогу – зробили свою справу!

Користуючись нагодою, ведучі запитали у Ігоря Васильовича, чи планує він витратити призові гроші на мандрівку своєї мрії? На що герой ефіру відповів: «Обов’язково!» Проте не влітку, адже працює пан Коваль агрономом, і роботи у літню пору дуже багато. А взимку з призом у 100 тис. грн можна легко помандрувати у літо.   

Відома інформація про наступного переможця акції «Поринь у ЄВРОЛІТО!». Наступною виграшною додатковою ігровою комбінацією стала комбінація 94478457, яка надрукована у білеті №0156203, що придбали у м. Київ за адресою: вул. Героїв Дніпра, 37. З нетерпінням чекаємо переможця в студії «Лото-Забава» для отримання призового сертифікату.  

Нагадуємо, щоб стати учасником чергового розіграшу додаткових акційних 100 тис. гривень та стати наступним щасливчиком, який виграє чималу суму на омріяну відпустку, необхідно купити 3 або більше будь-яких білетів лотереї «Лото-Забава» однією покупкою. На кожному білеті буде надрукована додаткова ігрова комбінація. Кожну додаткову ігрову комбінацію треба надіслати за допомогою окремих смс-повідомлень на короткий номер 330. База акційних ігрових комбінацій, зареєстрованих на тираж, створюється окремо для кожного акційного тиражу. З одного телефонного номеру можна надсилати необмежену кількість комбінацій. Чим більше зареєстрованих додаткових ігрових комбінацій, тим більше шансів на виграш!

Поділитись:
26 червня 2017
Ми у Viber!