0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Другі акційні 100 000 відчалили до Одеси

18 червня на прямий ефір всеукраїнської фабрики мільйонерів приїхав володар чергових 100 000 гривень, які у період з 4 червня по 27 серпня щотижня будуть розігруватися серед учасників акції «Поринь у ЄВРОЛІТО».

Ним виявився Олександр Вікторович Коваленко – моряк у минулому, а наразі успішний підприємець з міста Одеса, який завітав до студії улюбленої лотереї, щоб із рук ведучих Анатолія Гнатюка та Лариси Руснак отримати свій виграшний сертифікат.

Переможець розповів, що за своє життя побував у багатьох країнах, в тому числі і у Європі. А ось його дружина мріє поїхати до Італії, тож тепер після цього виграшу Олександру, за його словами, від поїздки не відкрутитися.

 Оператор державних лотерей « М.С.Л.» ще раз вітає переможця та бажає сповна насолодитися подарунком Фортуни.

Разом із тим, повідомляємо, що вже зараз відомий номер додаткової ігрової комбінації, яка принесла черговому гравцеві вже треті 100 000 гривень літньої акції! Отож, якщо у вашому лотерейному білеті надрукована комбінація №72950557, вітаємо! Ви – переможець.

Нагадуємо, що для того, щоб стати учасником наступного розіграшу додаткових акційних 100 тис. гривень, який має можливість зірвати чималу суму на омріяну відпустку, необхідно купити 3 або більше будь-яких білетів лотереї «Лото-Забава» однією покупкою. У кожному білеті буде надрукована додаткова ігрова комбінація. Усі додаткові ігрові комбінації треба надіслати за допомогою окремих смс-повідомлень на короткий номер 330. База акційних ігрових комбінацій, зареєстрованих на тираж, створюється окремо для кожного акційного тиражу. З одного телефонного номеру можна надсилати необмежену кількість комбінацій. Чим більше зареєстрованих додаткових ігрових комбінацій, тим більше шансів на виграш!

Побачити третього переможця літньої акції «Поринь у ЄВРОЛІТО» від «Лото-Забава» можна буде вже найближчої неділі 25 червня на телеканалі «1+1» о 9:00.


Поділитись:
20 червня 2017
Ми у Viber!