0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Відкрите звернення до ЗМІ

У зв’язку з оприлюдненням у ЗМІ недостовірної інформації щодо діяльності оператора державних лотерей «М.С.Л.» повідомляємо наступне.

19 червня 2017 року на телеканалі «Інтер» у програмі «Подробиці» вийшов сюжет, присвячений перевірці Антимонопольним Комітетом лотерейного ринку України у зв’язку із розробленим МінФіном проектом нових ліцензійних умов з випуску та проведення лотерей.

При згадуванні діючого оператора державних лотерей «М.С.Л.» було повідомлено наступне (мовою оригіналу): «…В комитете министерские новшества пока не согласовали, ведь они позволяют выйти на лотерейный рынок только госбанкам либо компаниям с 10-летним опытом. А таких в Украине всего лишь 3. Это «УНЛ», «М.С.Л.» и «Патриот», причем последние две уже не работают, поскольку их внесли в санкционный список, связав с российским бизнесом».

Ще раз наголошуємо на тому, що санкції, застосовані до «М.С.Л.», не забороняють оператору лотерей здійснювати свою діяльність. Про це докладніше можна дізнатись з матеріалів прес-конференції на тему: «Як необґрунтовані санкції проти операторів вплинули на роботу лотерейного ринку в Україні», яка  відбулась 2 червня 2017 року в інформаційному агентстві «Інтерфакс-Україна»: http://msl.ua/uk/default/article/id/18473.

Підкреслюємо, що оператор державних лотерей «М.С.Л.» на законних підставах продовжує здійснювати свою діяльність з випуску і проведення лотерей. Тож ми звертаємось до представників ЗМІ з проханням спростувати недостовірну інформацію.

Поділитись:
20 червня 2017
Ми у Viber!