0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: на Одещині з’явився новий мільйонер!

У неділю 18 червня за результатами розіграшу 932 тиражу всеукраїнської лотереї «Лото-Забава» було виграно 1 мільйон гривень. Його власником став гравець, який у кіоску «Канцтовари», що розташувався за адресою вул. Ангарська, 14/3, що у смт Авангард в Одеській області, придбав виграшний лотерейний білет № 0153431.  Це вже третій поспіль приз розміром в один мільйон гривень, який виграється в «Лото-Забава» у червні 2017 року. Попередній аналогічний виграш було зірвано минулого тижня - 11 червня - у місті Луцьк. А два тижні тому - 4 червня - мільйон дістався жителю міста Чернівці.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможця та з нетерпінням очікує на нього у найближчому представництві для оформлення призу. Перелік представництв та їх адреси можна знайти на офіційному сайті компанії.

Щасливчик традиційно запрошується стати членом закритого елітного «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» та завітати до Києва, щоб узяти участь у спеціальній VIP-програмі - «Два дні з життя мільйонера», яка розрахована на двох осіб (переможця та його супутницю або супутника), щоб відзначити цю незабутню подію, поринути у світ емоцій заможного життя та розділити щасливі миттєвості. Кульмінаційною подією цих двох днів стане участь у недільному прямому ефірі «Лото-Забава», де улюбленця Фортуни особисто привітають ведучі - Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк й урочисто вручать почесному гостю призовий сертифікат на 1 млн гривень.

Звертаємо увагу, що згідно лічильника мільйонерів, який можна спостерігати на сторінці лотереї (https://igra.msl.ua/lotozabava/uk), у 2017 році вже 8 українців стали мільйонерами завдяки «Лото-Забава», а всього ж за весь час існування лотереї мільйонерами та мультимільйонерами стали 267 українців.

Поділитись:
19 червня 2017
Ми у Viber!