0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Швидкограй»: Зустрічайте лотерею «Виграшні лінії» у всій мережі продажів!

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» із радістю повідомляє про старт оновленої миттєвої лотереї «Виграшні лінії». 

Новинка належить до «родини» Швидкограй. Квитки цих лотерей друкуються на терміналі прямо на Ваших очах. 

«Виграшні лінії» - це лотерея яка сподобається як новачкам, так і давнім прихильникам цього виду дозвілля. І це не дивно, адже правила гри надзвичайно прості, а в самій лотереї є квитки на будь-який смак та гаманець: за 5 грн, за 10 грн та за 20 гривень. Відповідно до вартості квитків, максимальні призи дорівнюють – 50 000 грн., 100 000 грн. та 200 000 гривень!

Механіка гри дуже проста: необхідно знайти у лініях з «Виграшними символами» 3 або 4 «Ваших символи», що вказані на квитку. Поряд з кожною лінією вказана сума можливого виграшу «за неї». Зверніть увагу, що в одному квитку може бути одразу кілька виграшних ліній, тож пильнуйте!

Запитуйте лотерею на  усіх точках продажу лотерей «М.С.Л.» - Вам сподобається!

До речі, лотереї Швидкограй потрапили до ТОП-10 інновацій лотерейного ринку Європи, та посіли 8 місце у конкурсі European Lotteries Innovation Award що проводився навесні. 

Довідка. 

European Lotteries Innovation Award – конкурс, що проводить Європейська Асоціація державних лотерей і ТОТО (EL). Призначений  для просування і визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.


Поділитись:
13 червня 2017
Ми у Viber!