0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Вручення перших акційних 100 тисяч та інші переможці тиражу

11 червня відбувся черговий розіграш найпопулярнішої сімейної лотереї України «Лото-Забава», який подарував глядачам чимало приємних сюрпризів.

По-перше, до студії завітав переможець першого розіграшу нової літньої акції від «Лото-Забава» під назвою «Поринь у ЄВРОЛІТО», у якій протягом всього літа щотижня розігруються додаткові 100 000 гривень на незабутній відпочинок у Європі. Отож, володарем першого акційного призу став Віктор Мирошниченко, який приїхав до Києва з села Солошине, що в Полтавській області, та у прямому ефірі отримав із рук телеведучих Анатолія Гнатюка та Лариси Руснак свій сертифікат переможця. 

По-друге, комп’ютер у студії під час прямого ефіру обрав наступного власника 100 000 гривень. Наразі відомо, що виграшною стала додаткова ігрова комбінація №54611522, яка була надрукована в одному із лотерейних білетів, що були зареєстровані до участі у акції. Вже найближчої неділі ми сподіваємось побачити, кому саме посміхнулась Удача, тож із нетерпінням очікуємо на другого переможця літньої акції у студії «Лото-Забава» вже 18 червня.

Нагадуємо, що для того, щоб стати учасником наступного розіграшу додаткових акційних 100 тис. гривень, який має можливість зірвати чималу суму на омріяну відпустку, необхідно купити 3 або більше будь-яких білетів лотереї «Лото-Забава» однією покупкою. У кожному білеті буде надрукована додаткова ігрова комбінація. Усі додаткові ігрові комбінації треба надіслати за допомогою окремих смс-повідомлень на короткий номер 330. База акційних ігрових комбінацій, зареєстрованих на тираж, створюється окремо для кожного акційного тиражу. З одного телефонного номеру можна надсилати необмежену кількість комбінацій. Чим більше зареєстрованих додаткових ігрових комбінацій, тим більше шансів на виграш!

По-третє, цього тижня «Велика гра» подарувала гравцям не тільки мільйон, який поїде у Луцьк, але й 200 000 гривень, які дісталися гравцеві з міста Доманівка, що  в Миколаївській області. Виграшним став лотерейний білет №0158698, який було придбано на лотерейній точці у магазині «Меркурій», що розташований на вулиці О. Ливадара (Кірова), 61. Вітаємо переможця та нагадуємо, що виграш необхідно оформити у найближчому представництві «М.С.Л.».

І наостанок, у конкурсі «Щасливий номер» викрутити для себе максимальну суму розміром у 50 000 гривень спромігся пан Зіновій, який завітав до студії з міста Борислава, що у Львівській області.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає всіх переможців 931-го тиражу та запрошує їх до найближчих офіційних представництв для оформлення призів.

Поділитись:
12 червня 2017
Ми у Viber!