0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Лотереї «М.С.Л.» визнали одними з найбільш інноваційних продуктів Європи

Уперше в історії лотерейного ринку України, лотереї оператора «М.С.Л.» потрапили до топ-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), призначеного для просування і визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи за останні два роки.

Серед 33 учасників, які приймали участь у конкурсі, компанія «М.С.Л.» посіла восьме місце. Результати конкурсу було оголошено 7 червня під час проведення дев'ятого Конгресу EL (2017 EL Congress), який пройшов цього тижня в Кракові (Польща).

Продуктом, який забезпечив українському оператору місце в топ-10 лотерей Європи, стали електронні миттєві лотереї (ЕМЛ). Цей вид лотерей був вперше розроблений та запущений в Україні саме оператором «М.С.Л.».

Згідно з правилами, брати участь у конкурсі могли тільки представники лотерейних операторів - членів EL, які привели свої бізнес-процеси у відповідність до європейських стандартів. Нагадаємо, що компанія «М.С.Л.» стала членом EL ще в 1993 році, що стало визнанням її відповідальної, прозорої та успішної діяльності.

Десятка найінноваційніших продуктів отримала окрему відзнаку лотерейного товариства Європи та була нагороджена відповідними сертифікатами. Один із них дістався компанії «М.С.Л.», яку на Конгресі представляв директор з маркетингу – Павло Вайсеро. Українському лотерейному оператору сертифікат вручив генеральний секретар EL - Вант Веєр Ар'ян (Van't Veer Arjan).

Електронні миттєві лотереї - самий простий та зрозумілий лотерейний продукт для гравців. Саме він допоміг зберегти інтерес українців до такого соціально важливого явища як лотереї за часів, коли політична й економічна криза в країні сягала свого піку.

ЕМЛ - лотереї, які друкуються прямо на очах у гравців за допомогою терміналу на точці продажу, який в свою чергу підключений до Центральної системи. Це дозволяє виключити можливість шахрайства, адже кожний продаж лотерейного квитка та кожен виграш контролюється Державною казначейською службою України у режимі 24/7.

Одною з переваг цього виду лотерей для суспільства є те, що вони не мають яскравого та привабливого дизайну, отже не привертають до себе увагу неповнолітніх. 

На даний момент, саме ці лотереї є одним із найбільш інноваційних сегментів у лотерейному портфелі країни, що динамічно розвивається.

Нагадаємо, що у червні 2013 року лотерейний оператор "М.С.Л.", єдиний в Україні, отримав від Європейської лотерейної асоціації "Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри". Через три роки, наприкінці травня 2016, компанія вдруге отримала "Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри" від EL.


Поділитись:
8 червня 2017
Ми у Viber!