0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Спортпрогноз»: як зірвати джек-пот двічі?

У тиражі №688 державної лотереї ТОТО «Спортпрогноз», який стартував 9 травня 2017 року, знавець футболу із Закарпатської області виграв 150 000 гривень. Нещодавно цей щасливчик з’явився у представництві «М.С.Л.» і погодився розповісти про секрет свого успіху. Представляємо пана Володимира Томчика з міста Берегово – 60-річного володаря джек-поту, який із задоволенням поділився із нами своєю історією виграшу.

Як стало відомо, у переможця виявився чималий стаж гри, адже той пробує себе у різноманітних лотереях вже протягом 40 років. Але з того часу, як Володимир відкрив для себе «Спортпрогноз», саме ця гра стала для нього найулюбленішою. Переможець не пропускав жодного тиражу, тож і не дивно, що цей джек-пот виявився вже другим, який йому вдалося виграти в цій лотереї завдяки своїм знанням футболу та вірі в успіх.

Перший приз пан Володимир виграв у 2009 році, але тоді разом із ним вгадати 12 результатів вдалось ще двом гравцям. Саме тому грошовий куш розміром у 60 тисяч гривень довелось ділити між трьома переможцями. Цього ж разу вся сума джек-поту розміром у 150 000 гривень дісталася лише йому одному. До речі, 11 та 10 результатів, за які гравцям також передбачені грошові призи, не раз підкорялись Володимиру раніше. 

На запитання, як саме футбольний знавець витратить свій виграш, той одразу відповів: «Були б гроші, а витратити їх не проблема». З його слів, гроші будуть використані в першу чергу на ремонт квартири та на допомогу дітям.

Щодо секрету успіху Володимир посміхнувся та відповідає просто: «Я граю щотиражу і граю по-різному. Мається на увазі й з системними ставками, і з простими. Обов’язково вигадую якісь підстраховки. Я завжди був впевнений, що якщо грати постійно, не пропускаючи тиражі, то рано чи пізно обов’язково має поталанити. Не забувайте, також, користуватися різноманітними статистиками, які можна знайти як в Інтернеті, так і в газеті «Азарт». Ось і весь секрет»

Нагадаємо, що гравцю вдалось правильно спрогнозувати результати 12 матчів у програмі, до якої входили поєдинки у рамках Ліги Чемпіонів, Ліги Європи, національних чемпіонатів Англії, Шотландії, Бельгії, Франції та зустрічі юнацьких збірних у рамках відбору до Євро-2017. До речі, щасливчик передбачив і перемогу збірної команди України серед гравців віком до 17 років над командою Норвегії - першу для цієї вікової категорії у рамках фінальних частин чемпіонатів Європи з 2002 року. На жаль, хлопці  завершили свої виступи на першості континенту 2017 року у Хорватії, але їх результат допоміг пану Володимиру виграти чималі гроші.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» ще раз вітає переможця й нагадує, що вартість однієї ставки у лотереї ТОТО «Спортпрогноз» - 3 гривні.


Поділитись:
23 травня 2017
Ми у Viber!