0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

КМКФ «Молодість» привіз до Канн конкурс «Молодість – безпрограшна лотерея»

На ювілейному 70-му Каннському кінофестивалі, який триватиме з 17 по 28 травня 2017 року, Україна представлена власним павільйоном на професійному майданчику кінофестивалю – кіноринку Marché du Film. Варто зазначити, що український павільйон ще з 2007 року закріплений за КМКФ «Молодість» – єдиним українським кінофестивалем, акредитованим FIAPF (Міжнародною Асоціацією продюсерів).

Цього року Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» організовує на Лазуровому узбережжі низку спеціальних заходів як для молодих українських кінематографістів, так і для іноземних партнерів. Головна мета – знайомство талановитих вітчизняних митців з міжнародною кіноелітою та демонстрація України, як кінематографічної локації з оновленим законодавчим середовищем, арсеналом сучасних сервісів та виробничих потужностей.

Також відвідувачі українського павільйону знайомляться з міжнародним кіноконкурсом «Молодість – безпрограшна лотерея» (англ.: Youth is a win-win lottery), який проводиться під егідою найбільшого лотерейного оператора України «М.С.Л.» у рамках 47-го щорічного КМКФ «Молодість».

Нагадаємо, що головний приз творчого змагання – $1000 – отримає автор відеоролику довжиною в 1 хвилину, який краще за інших розкриє тему соціальної важливості лотерей. Окрім головного грошового бонусу, володар найкращої роботи продемонструє свою відео-роботу на церемонії закриття КМКФ «Молодість», що відбудеться 29 жовтня 2017 року, де її побачать справжні професіонали у сфері кіно.

Докладно з правилами конкурсу можна ознайомитися на офіційному сайті КМКФ «Молодість»https://molodist.kiev.ua/shoot-play.

Поділитись:
22 травня 2017
Ми у Viber!