0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

МСЛ-ВИШИВАНКА 2017

На честь Дня української вишиванки, який традиційно широко відмічається у третій четвер травня, співробітники оператора державних лотерей «М.С.Л.» та партнерських компаній організували традиційний фото-флешмоб. Головною умовою було зробити світлину в національній українській сорочці за присутності у кадрі будь-якого елементу, так чи інакше пов’язаного з «М.С.Л.». У рамках проекту було зроблено 131 унікальну фотографію в таких містах, як: Біла Церква, Дніпро, Дрогобич, Івано-Франківськ, Київ, Кіровоград, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Одеса, Полтава, Тернопіль, Харків, Херсон і Чернівці.

Яскравим фотосетом учасники проекту вшанували не тільки такий відомий тренд світової моди, як вишиванка, але й згадали головні бренди серед вітчизняних лотерей. На численних фото зображені точки розповсюдження, постери акцій та конкурсів, промо-матеріали та білети «Лото-Забава», «Мегалот», «Спортпрогноз», «Спортліга», «ТІП» і «ТОП», «ХТО ТАМ», «Володар гри», «Морський бій», «До свята», «Хрестики-нолики», «Як козаки…», «Гороскоп», «Чарівна пара», «Швидкі 7», «Товстий гаманець», «Весела скарбничка», «Грошенята», «Гонка на гроші», миттєвих лотерей «Швидкограй», а також - випуски щотижневої газети «Азарт від МСЛ», інтер’єр та екстер’єр представництв і Центрального офісу «М.С.Л.», фасад універсального навчально-тренувального центру зимових видів спорту «Льодограй», який збудовано та фінансується за кошти «М.С.Л.»

З кожним роком рівень креативу, патріотизму та корпоративної єдності в цих тематичних світлинах невпинно зростає. Тому цього разу у рамках проекту було вирішено організувати конкурс та відзначити авторів кращих, на думку фахівців, фото. Уперше оцінювати творчі доробки запросили професійних фотографів, які мають багатий досвід робити для різноманітних засобів масової інформації. Голосування журі визначило 4 переможців, які посіли 1-е та 2-е місця, а двоє з них розділили між собою 3-є.


Поділитись:
19 травня 2017
Ми у Viber!