0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Наполегливість до Києва довезе

Під час розіграшу 927 тиражу сталась цікава безпрецедентна подія – на знімальний майданчик програми завітала одна з шанувальниць «Лото-Забава», яка виграла 200 тис. гривень у тиражі 925 від 30 квітня, щоб отримати призовий сертифікат з рук улюбленої ведучої Лариси Руснак у прямому ефірі.

Зазвичай для вручення пам’ятних чеків і сертифікатів у студію запрошуються лише переможці акцій та  «Великої гри» , які виграли приз від 1 млн та більше, проте Людмила Лисик з Шепетівки Хмельницької області була настільки наполегливою у своєму бажанні завітати на розіграш «Лото-Забави», що цій життєрадісній енергійній жінці просто неможливо було відмовити. Таким чином, ведуча програми Лариса Руснак урочисто вручила пані Лисик призовий сертифікат на 200 тис. гривень та привітала з перемогою. Скориставшись моментом, пані Людмила передала привіти мамі та дітям, які в цей час вболівали за неї біля екрану телевізора.

Під час інтерв‘ю виявилось, що Людмила Євгенівна у лотереї не новачок, але грає нерегулярно, лише тоді, коли відчуває приплив азарту. Так сталось і цього разу, коли переможниця виграла один з головних призів «Великої гри» після невеличкої паузи. Цікаво, що розіграш подивитись не вдалось і результати пані Людмила попросила роздрукувати на точці продажу білетів. Звіривши номери, не повірила своїм очам. Лише після повторної перевірки через Інтернет  зрозуміла, що виграла чималу суму. Після перемоги пані Людмила планує й надалі випробувати удачу у лотереї та не зупинятись на досягнутому. А на виграні гроші переможниця бажає покращити «квартирну ситуацію» та придбати будиночок.  

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає Людмилу Євгенівну з перемогою та бажає вигравати й надалі, і не тільки у лотереї, а в усіх важливих справах.


Поділитись:
16 травня 2017
Ми у Viber!