0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Журналісти виявили незаконний гральний заклад

Журналісти одеського телеканалу «Академія» знайшли в Одесі незаконний гральний заклад, замаскований під пункт розповсюдження лотерей «ЛОТО маркет». 

На жаль, журналісти не змогли відрізнити шахраїв від легальної лотерейної точки, тож помилково випустили в ефір сюжет про незаконні ігри в «ЛОТО маркетах». Насправді, гральний заклад, розташований за адресою м.Одеса, масив Райдужний, 15/2, не входить до мережі «М.С.Л.». Крім того, у самому відео можна знайти кадри, які свідчать про те, що оформлення приміщення зазначеного закладу не відповідає фірмовому стилю відомого бренду «ЛОТО маркет».

Просимо телеканал «Академія» та інші ЗМІ спростувати недостовірну інформацію. Також звертаємося до правоохоронних органів із закликом розібратися з шахраями, які під виглядом лотерей «М.С.Л.» організовують заборонені азартні ігри. 

Для уникнення подібних інцидентів у майбутньому просимо представників ЗМІ звертатися до прес-служби «М.С.Л.». Також, у разі підозри щодо статусу того чи іншого пункту розповсюдження, небайдужі громадяни можуть звернутись до місцевих органів правопорядку або повідомляти про зловживання за номером гарячої лінії оператора державних лотерей «М.С.Л.»: 0(800) 21-00-65.

Поділитись:
15 травня 2017
Ми у Viber!