0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Виграно мільйон на двох та нове авто!

У тиражі №927 всеукраїнської лотереї «Лото-Забава» від 14 травня за результатами проведення «Великої гри» було виграно один мільйон гривень. Його власниками стали одразу двоє українців, які придбали лотерейні білети у різних містах: один у Чернігівській області, а другий - у Хмельницькій. Щасливчики розділять виграш навпіл. Щодо самих переможців та їх лотерейних білетів наразі відомо, що перший білет №0099815 був придбаний 10 травня у м. Чернігів у кіоску «Преса», що розташувався за адресою: вул. 1-го Травня, 168.

Другий білет №0146259 придбали 11-го травня у місті Хмельницькому на фірмовому столі «М.С.Л.», що розташований у супермаркеті «Сільпо» за адресою: вул. Шевченка, 34.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає переможців, яким посміхнулась Фортуна та наголошує, що тепер їм обом необхідно оформити свої виграші у найближчих представництвах компанії.

Разом із виграшем мільйона гривень, недільний розіграш ознаменувався ще однією приємною подією – зривом головного призу конкурсу «Полювання за грошима», яким наразі є імпортний автомобіль - кросовер JAC S2 вартістю 400 000 гривень. Його власником став гравець з Києва на ім’я Ілля, якому вдалося додзвонитися до студії під час прямого ефіру та назвати літеру, за якою ховався приз. Цього тижня він знаходився за літерою «Т».

Вітаємо всіх переможців та бажаємо успіхів у наступних тиражах найпопулярнішої сімейної лотереї України – «Лото-Забава».

Поділитись:
15 травня 2017
Ми у Viber!