0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Фігуристи-вихованці «М.С.Л.» завоювали 12 медалей

7 травня  на УНТЦ «Льодограй» пройшов Відкритий чемпіонат Київської області з фігурного катання на ковзанах. У змаганнях взяло участь понад сімдесят спортсменів з різних міст України. Цього разу на льодовій арені Богуслава виступили фігуристи з Києва, Харкова, Житомира, Миколаєва, Херсона, Кривого Рогу, Білої Церкви. Честь фігурної школи «Льодограю» захищали 14 юних спортсменів.  

Боротьба за призові місця Відкритого чемпіонату Київської області розгорнулась у двох групах – серед діючих спортсменів та у хобі-класі, які, у свою чергу, були розподілені по категоріям згідно діючих правил міжнародної спілки ковзанярів.

Змагання фігуристів урочисто відкрили Анатолій Даниленко, ректор Білоцерківського національного університету, академік НААН, Володимир Стеценко, начальник управління молоді та спорту Київської ОДА, Володимир Замирайло, голова Богуславської районної ради та Ігор Штефан, голова федерації фігурного катання на ковзанах у Київській області.

Приємно відзначити, що Богуславська льодова арена, збудована на кошти оператора державних лотерей «М.С.Л.», в черговий раз підтвердила свій статус сучасного спортивного комплексу, який відповідає міжнародним стандартам. Якість льоду, робота радіовузла, роздягалень для спортсменів  та медичне забезпечення було організовано на найвищому рівні.

Родзинкою чемпіонату стала присутність на льодовому майданчику зовсім маленьких учасників (4 роки), котрі тільки починають свій спортивний шлях. А в цілому спортсмени були розподілені на п’ять вікових груп. Богуславські фігуристи завоювали медалі практично усюди, де були заявлені. Ось з якими результатами вони завершили цей чемпіонат: «золото» у своїх вікових категоріях завоювали  Анна Запорізька , Мілана Сіра, Софія Безкровна, Софія Сліпченко,  Дарія Морозенко, Станіслав Попович, Аліна Онищенко  та Євгеній Остапенко. «Срібло» у Марини Фелді та Маргарити Хоменко, «бронзу» отримали Маргарита Вінніченко і Тетяна Стрілецька.

Отже, у призовому кошику команди «Льодограй» опинилось 8 золотих, 2 срібні та 2 бронзові медалі. Чудовий результат! Залишається лише додати, що усіх учасників Відкритого чемпіонату Київської області з фігурного катання на ковзанах організатори нагородили дипломами та пам’ятними призами.


Поділитись:
10 травня 2017
Ми у Viber!