0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Вітаємо п’ятого мільйонера 2017 року!

926-й тираж «Лото-Забави» від 7 травня позначився тим, що лічильник мільйонерів лотереї збільшився на одного щасливчика й зафіксував вже п’ятого мільйонера року та 264-го за всю історію «Лото-Забави»!

Наразі про переможця відомо, що білет №0165910 був придбаний у м. Кривий Ріг на фірмовому столі «М.С.Л.», який розташований у супермаркеті «Сільпо» за адресою вул. Дімітрова, 30-А. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає гравця з перемогою та з нетерпінням очікує у найближчому представництві для оформлення призу. Перелік представництв та їх адреси можна знайти на офіційному сайті компанії.  

 

Переможець традиційно запрошується до Києва, щоб узяти участь у спеціальній VIP-програмі - «Два дні з життя мільйонера» від «Клубу мільйонерів «М.С.Л.», яка розрахована на двох осіб: переможця та його супутницю або супутника, якого він хоче запросити, щоб відзначити перемогу та розділити щасливі миттєвості. Кульмінаційною подією цих двох днів стане участь у недільному прямому ефірі «Лото-Забава», де улюбленця Фортуни особисто привітають ведучі - Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк й урочисто вручать почесному гостю призовий сертифікат на 1 млн. гривень.


Поділитись:
8 травня 2017
Ми у Viber!