0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: 50 000 гривень, 40 000 гривень та автомобіль

925-ий тираж від 30 квітня можна назвати днем Миколаївської області, адже у цей розіграш двоє гравців з Миколаївщини виграли значні суми грошей. По-перше, крутити колесо «Щасливого номеру» до студії приїхав Петро Задорожний, який зірвав максимальний приз конкурсу – 50 тис. гривень. Поділившись своєю історією з ведучими, пан Петро розказав, що на цьому місці, біля колеса, мала б стояти його дружина – Валентина Олексіївна, яка є більш завзятим лотерейним гравцем у родині, аніж він. Проте так сталось, що вона нещодавно зламала ногу та не змогла приїхати на прямий ефір «Лото-Забава», тому своє перше вітання зі студії Петро Павлович передав саме дружині, яка у цей час вболівала за нього перед екраном телевізора.

Другим щасливчиком з Миколаївської області стала Тетяна Буряк, яка  знаходилась у синьому призовому секторі та назвала літеру «Б», за якою й ховався один з крупних призів конкурсу «Полювання за грошима» - 40 тис. гривень. А ось головний приз – кросовер JACS2, грошовий еквівалент якого становить 400 000 гривень, дістався киянці Анастасії. 16-ий автомобіль року, не рахуючи акційні авто, ховався за буквою «Р».

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає всіх переможців тиражу №925 та очікує  щасливчиків для оформлення призів у найближчих офіційних представництвах. А щоб узяти участь у черговому розіграші «Лото-Забава», що відбудеться 7 травня, потрібно придбати білет за 10 гривень або зі «Щасливим номером» за 15 гривень. До речі, зробити це можна навіть не виходячи з дому чи офісу. Варто лише перейти за цим посиланням: https://igra.msl.ua/lotozabava/uk та купити свій лотерейний білет онлайн. 

Поділитись:
3 травня 2017
Ми у Viber!