0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Гравець з Черкаської області виграв автомобіль

23 квітня під час 924 тиражу «Лото-Забава» у конкурсі «Полювання за грошима» був виграний черговий автомобіль. Гарна традиція відновилась, і цього разу головний приз конкурсу знову, після короткої паузи у минулому тиражі, дістався телеглядачу. А героєм ефіру став гравець з Черкаської області на ім‘я Олег. Переможець назвав літеру «Г», за якою й ховався головний приз – яскравий кросовер JAC S2, грошовий еквівалент якого складає 400 000 гривень. На запитання ведучих, чому пан Олег обрав саме таку літеру, переможець відповів, що «Г» - це перша літера імені його батька Григорія.  

Не менш цікавою виявилась й історія перемоги мешканки Львова – Наталії Леонідівни, яка приїхала до студії крутити колесо «Щасливого номеру» та виграла 15 тис. гривень. Перед виграшем майбутня переможниця за порадою азартного чоловіка поклала до Великоднього кошика під ковбаску й лотерейні білети. А після того, коли подружжя повернулось додому й увімкнуло розіграш «Лото-Забави», комп’ютер обрав номер телефону Наталії Леонідівні. А тим часом у «Великій грі» один з головних призів 200 тис. гривень виграв гравець з Одеської області, а виграшний номер його білету - 0205144.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає всіх переможців тиражу №924 та запрошує до найближчих офіційних представництв для оформлення призів. Черговий тираж «Лото-Забава» відбудеться наступної неділі 30 квітня 2017 року у прямому ефірі телеканалу «1+1» о 9:00.  

Поділитись:
24 квітня 2017
Ми у Viber!