0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ВПЕРШЕ: «Льодограй» самостійно організував турнір з фігурного катання

22 квітня у Богуславі на Київщині відбулись унікальні змагання з фігурного катання: вперше універсальний навчально-тренувальний центр «Льодограй», при підтримці Богуславської районної державної адміністрації Київської області, самостійно організував Відкритий турнір з фігурного катання на ковзанах серед дівчат середньої вікової групи 2005-2006 р.н. та 2006-2007 р.н. на приз генерального спонсора - ТМ «Добра Ферма».Мета - популяризація фігурного катання та перегляд резерву перспективних спортсменів.

У змаганнях узяли участь чотирнадцять дівчат, серед яких - усі фігуристки з першої десятки найкращих спортсменок цієї вікової групи в Україні. Вони завітали на турнір з Києва, Харкова, Кривого Рогу, Білої Церкви та Богуслава. Суддівську колегію представляли судді національної категорії: Наталія Холодова, Аліна Резніченко, Світлана Яромова та Євген Плюта. Функції рефері було покладено на суддю національної категорії Оксану Долгополову, а технічного спеціаліста - на чемпіона Європи Дмитра Дмитренка.

В урочистій церемонії відкриття турніру взяли участь Голова Богуславської районної державної адміністрації Ірина Старенька, генеральний спонсор Сергій Злочевський та Голова Київської обласної Федерації фігурного катання на ковзанах Ігор Штефан.

Турнір відбувся за теплої підтримки переповнених трибун, що допомогло юним спортсменкам продемонструвати високий рівень майстерності.

За підсумками змагань до першої трійки переможців у віковій категорії 2006–2007 р.н. увійшли:

І місце - Тетяна Фірсова (м.Київ);

ІІ місце — Анісія Стельмах (м.Київ);

ІІІ місце — Ніколь Колованова (м.Київ) .

Серед дівчаток 2005–2006 р.н. призові місця розподілились у такій послідовності:

І місце — Аріна Крупєня (м.Кривий Ріг);

ІІ місце — Софія Купрієнко (м.Харків);

ІІІ місце — Марина Таланчук (м.Біла Церква).

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» ще раз вітає всіх учасників та переможців турніру та бажає, щоб їх наполеглива праця та багатогодинні тренування допомагали їм здобувати нові перемоги на майбутніх змаганнях.


Поділитись:
24 квітня 2017
Ми у Viber!