0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Турнір «Кубок відкритих сердець-2017»

22 квітня у двох залах київського спорткомплексу ЦСКА пройшов сьомий Благодійний турнір з міні-футболу серед корпоративних команд на «Кубок відкритих сердець-2017». Ініціатор - Всеукраїнська благодійна організація «Даун Синдром», технічний партнер - оператор державних лотерей «М.С.Л.», суддівство - Федерація футзалу м.Київ.

Головною метою турніру є збір коштів для забезпечення «сонячних» дітей можливістю займатися в Центрі раннього розвитку. Він єдиний в Україні та не фінансується ні державою, ні місцевими бюджетами. Тут малюки від народження та до 8 років можуть отримувати консультації педагогів, логопедів, дефектологів, психологів, відвідувати майстер-класи та групові заняття, а також готуватися до школи та дитсадочку.

За статистикою, в Україні щороку народжується понад 400 дітей із синдромом Дауна. Від 85% таких дітей батьки відмовляються при народженні через спотворену інформацію про можливості цих малюків. На жаль, більшість людей має невірне уявлення про природу цього явища. Тим більша вага внеску  людей, які беруться опікуватися проблемами дітей з особливими потребами. Саме завдяки роботі Центру та проведенню турнірів на «Кубок відкритих сердець» стали можливими безкоштовні первинні консультації, робота у групах раннього супроводу сімей, консультації сімей психологами, спеціальні індивідуальні та групові заняття для дітей з синдромом Дауна. Протягом попередніх років допомога від таких заходів склала майже 1 000 000 гривень.

Поділитись:
24 квітня 2017
Ми у Viber!