0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Переможниця ЕМЛ «Як козаки»: «Перемогу напророчив віщий сон»

У квітні удача посміхнулась одній з шанувальниць електронних миттєвих лотерей – Ірині з Херсону, яка виграла 100 тис. гривень у популярній ЕМЛ «Як козаки» у серії «За скарбами полювали». А щоб дізнатись докладніше про цей виграш, прес-служба державного оператора «М.С.Л.» зв’язалась з переможницею та узяла коротке бліц-інтерв‘ю.

Як виявилось, цю значну перемогу нашій героїні напророчив віщий сон. Ірина, як людина, яка вірить у прикмети, розповіла, що після виграшу згадувала події попередніх днів, відшукуючи знаки і згадала сон, який за усіма ознаками передвіщав великі гроші. Так і сталося! Виграшною у лотерейному білеті виявилась друга спроба, яка й принесла 100 тис. гривень.

Пані Ірина вже довгий час є шанувальницею електронних миттєвих лотерей і полюбляє випробовувати удачу, купуючи лотерейні квитки вартістю 10-20 гривень. А ось квиток «Як козаки» за 50 гривень Ірина вирішила купити спонтанно, адже саме у той день настрій у героїні був поганий і хотілось якось його покращити.

На питання, чи планує пані Ірина грати у лотереї й надалі, впевнено відповідає: «Мрію вигравати й надалі. Я навіть трішки «знахабніла» - мрію про ще більший виграш!» Є до чого прагнути, адже головний приз лотереї «Як козаки» - 500 000 гривень. А ось плани на призові – значні: ремонт, лікування, допомога дітям та багато подарунків для 8-місячного онука.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає пані Ірину з перемогою та бажає, щоб приз приніс чимало користі та радості усій її сім‘ї. 


Поділитись:
20 квітня 2017
Ми у Viber!