0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Переможець лотереї «ТОП»: «Любов до лотереї прищепив батько»

8 квітня в тиражі №1273 удача посміхнулася мешканцю м. Вільнянськ (Запорізька обл.), який виграв півмільйона гривень у щоденній лотереї «ТОП». Цей приз став першим виграшем у лотерею «ТОП» у 2017 році та 125-м головним призом в історії проведення лотерей «ТІП» та «ТОП».

Прес-службі оператора державних лотерей «М.С.Л.» вдалось зв’язатись зі щасливчиком та попросити його поділитися історією свого лотерейного успіху. Героєм 1273-го тиражу «ТОП» виявився 23-літній студент на ім‘я Ростислав. Переможець зізнався, що у даного виграшу велика передісторія, адже любов та інтерес до лотерей йому прищепив батько, який є завзятим шанувальником цієї розваги вже 15 років.

Як і усі гравці, які купують лотерейні білети, сподіваючись на виграш, Ростислав теж мав надію. А щоб не розпилювати зусилля, разом з батьком вони сконцентрували увагу лише на одній лотереї «ТОП». Адже вона має щоденні тиражі, ціна білета всього 5 гривень, а сума головного призу – чимала, можна за один день виграти півмільйона гривень! Батько та син традиційно протягом тижня по 3-4 рази купували білети «ТОП», витрачаючи близько 70 гривень і наполегливість та терпіння зробили свою справу - черговий білет Ростислава став призовим.

«Коли я дізнався, що наш білет виграв 500 тисяч, то відразу не повірив. Ми з батьком декілька разів перевіряли один одного. Все ж таки це дуже дивне відчуття, коли стаєш головним переможцем. Бажаю кожному гравцю випробувати його на власному досвіді», - ділиться своїми емоціями Ростислав та наголошує на тому, що мрії таки здійснюються, варто лише сподіватись та грати.  

Плани на виграш чималі: і вирішення квартирного питання, і плани на одруження, і подорожі. Щоб не обрав переможець, оператор державних лотерей «М.С.Л.»  бажає Ростиславові щастя, благополуччя та звичайно ж удачі в усіх починаннях.

Поділитись:
19 квітня 2017
Ми у Viber!