0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Вікторина «Лотереї: Всесвітня історія» від «Сніданку з 1+1» добігає кінця


Сьогодні, 18 квітня, стартувала фінальна хвиля вікторини «Лотереї: Всесвітня історія» від «Сніданку з 1+1», під час якої визначиться переможець третього тижня та суперпризер, який отримає головний приз конкурсу – подорож до Європи. А тим часом ведучі ранкового шоу у прямому ефірі оголосили щасливчика другого тижня, який був обраний за допомогою  ресурсу random.org. І переможцем серед 480 учасників, які надали правильні відповіді, стала Анастасія Зайвенко.   

Окрім того ведучі у котре наголосили на важливості лотерей, як соціальному явищі, та розповіли цікаві факти з історії цієї розваги. До уваги глядачів був запропонований сюжет про одну з найстаріших європейських лотерей - «Ель Гордо де Навідад», загальний призовий фонд якої складає два мільярди доларів, а традиції сягають своїм коріння у минулі століття. Лотерея з'явилася в 1812 році й стала традиційною іспанської грою з одним щорічним тиражем, який проходить 22 грудня в Мадриді напередодні католицького Різдва та вважається подією національного масштабу.  

Були також оголошені правильні відповіді другої хвилі вікторини «Лотереї: Всесвітня історія»: 

1. Звідки іспанський король Карл ІІІ привіз до своєї країни лотерею?

2) З Неаполя

2. Найприбутковіша лотерея в сучасній Японії?

1) Jumbo

3. Який фільм з доробку відомого комедіографа СРСР Леоніда Гайдая був знятий за лотерейні кошти?

2) «Спортлото-82»

А нові три запитання вікторини ви можете віднайти на сторінці Facebook «Сніданку з 1+1». Тож долучайтесь до цього цікавого конкурсу та випробуйте свої знання. Відповіді можна залишати до 21:00 п’ятниці 21 квітня. Це останній шанс виграти завдяки своїм всебічним знанням приємний подарунок у вигляді сертифікату на яскраві емоції сумою 1000 гривень та суперприз місяця – європейське турне на тиждень для однієї особи у країни, де лотереї в пошані. А відшукати правильні відповіді з історії становлення лотерей в Україні та світі можна у спеціальному розділі сайту «М.С.Л.» - «Лотереї: Всесвітня історія».  


Поділитись:
18 квітня 2017
Ми у Viber!