0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Турнір з міні-футболу «Кубок відкритих сердець-2017»: прес-конференція

18 квітня о 12:00 у прес-центрі «Сегодня Мультимедиа» відбудеться прес-конференція, присвячена Благодійному турніру з міні-футболу «Кубок відкритих сердець-2017», який допоможе дітям з синдромом Дауна краще вчитися та розвиватися.

Учасники:

- представник Всеукраїнської благодійної організації «Даун Синдром»;

- представник компанії «Infopulse»;

- директор з маркетингу оператора державних лотерей «М.С.Л.» Павло Вайсеро.

22 квітня Всеукраїнська благодійна організація «Даун Синдром» проведе традиційний сьомий благодійний турнір з міні-футболу серед корпоративних команд «Кубок відкритих сердець». Технічний партнер турніру - оператор державних лотерей «М.С.Л.». Суддівство забезпечить Федерація футзалу м.Київ. На сьогодні вже зареєстровано понад десять корпоративних команд, а також - одна батьківська.

Головною метою турніру є збір коштів для забезпечення «сонячних» дітей можливістю займатися в Центрі раннього розвитку. Цей Центр є єдиним в Україні та не фінансується ні державою, ні місцевими бюджетами. Тут малюки від 0 до 8 років можуть отримувати консультації педагогів, логопедів, дефектологів, психологів, відвідувати майстер-класи та групові заняття, а також готуватися до школи та саду.

«Протягом шести років наша організація проводить турніри з боулінгу, пейнтболу, міні-футболу. Кожен з них - це не тільки свято для дітей, батьків і учасників. Це унікальна можливість знайти фінансування на забезпечення роботи програм Центру раннього розвитку для дітей з синдромом Дауна, - говорить Сергій Кур'янов, президент ВБО «Даун Синдром». - Щороку до нас приєднуються нові компанії та організації. Саме завдяки таким турнірам наші діти можуть вчитися та розвиватися».

Безкоштовні первинні консультації, адаптаційні та групи раннього супроводу сімей, консультації психологів для сімей і батьків, спеціальні індивідуальні та групові заняття для дітей з синдромом Дауна - все це стало можливим завдяки проведенню турнірів «Кубка відкритих сердець». Протягом останніх років допомога від таких заходів склала майже 1 000 000 гривень.

Акредитація ЗМІ обов'язкова.

Контактна особа: В’ячеслав Зирянов (063) 365 71 50, zyryanov@downsyndrome.org.ua


Поділитись:
14 квітня 2017
Ми у Viber!