0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Молодість – безпрограшна лотерея»

Відомі українські особистості запрошують всіх приймати участь у міжнародному конкурсі однохвилинних відео «Молодість – безпрограшна лотерея» (англ.: Youth is a win-win lottery). Серед них – генеральний директор Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» Андрій Халпахчі, народна артистка України Лариса Руснак та народний артист України Анатолій Гнатюк.

У всіх розвинених країнах світу підтримка соціально важливих проектів з розвитку спорту, культури, медицини та кіно здійснюється за рахунок відрахувань з продажу лотерейних білетів. У незалежній Україні європейську практику розвитку кіномистецтва вже 17 років наслідує оператор державних лотерей «М.С.Л.», який є одним із найдавніших та надійніших партнерів всесвітньо відомого Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість». Так, ще з 2000 року «М.С.Л.» виступає спонсором головної нагороди (гран-прі) КМКФ «Молодість», а у 2016 році спонсором цього призу стала одна з найбільш популярних лотерей оператора – «Лото-Забава».

Наступним кроком «М.С.Л.» у підтримці та розвитку вітчизняного кінематографічного бренду стала організація у 2017 році міжнародного конкурсу однохвилинних відео в рамках КМКФ «Молодість» - «Молодість – безпрограшна лотерея» (англ.: Youth is a win-win lottery). За умовами конкурсу, кожен бажаючий може позмагатись за грошовий приз розміром у 1000 доларів США, відзнявши короткий ролик хронометражем в 1 хвилину, в якому буде розкрита тема соціальної користі лотерей. Усе, що потрібно від учасника – талант та бажання продемонструвати його всьому світу. Знімати можна на любий ґаджет, у будь-якому стилі з обробкою відео чи без. З правилами участі докладніше можна ознайомитися на molodist.kiev.ua. 

Найкраща робота не тільки отримає грошовий приз, але й буде продемонстрована на урочистій церемонії закриття КМКФ «Молодість-47», де її побачать відомі представники світу кіно та медіа як з України, так і з-за кордону.

Поділитись:
11 квітня 2017
Ми у Viber!