0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Вікторина «Лотереї: Всесвітня історія» від «Сніданку з 1+1» триває!


Гарні новини для усіх шанувальників лотерей: сьогодні 11 квітня о 9:00 стартувала друга хвиля другого сезону вікторини «Лотереї: Всесвітня історія» від ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Ведучі телепрограми оголосили ім‘я переможця першого тижня у прямому ефірі. За допомогою  ресурсу random.org перемогу отримала Людмила Ус. Пані Ус була обрана методом випадковості серед усіх учасників, які надали правильні відповіді у своїх коментарях до посту з запитаннями вікторини у Facebook.

Уже відомі нові три запитання вікторини. Віднайти їх можна на сторінці Facebook «Сніданку з 1+1». Цього тижня учасникам пропонують відповісти на наступні запитання:  

1. Звідки іспанський король Карл ІІІ привіз до своєї країни лотерею?
1) З Флоренції
2) З Неаполя
3) З Лондона

2. Найприбутковіша лотерея в сучасній Японії?
1) Jumbo
2) Rainbow
3) First Dream of the Year

3. Який фільм з доробку відомого комедіографа СРСР Леоніда Гайдая був знятий за лотерейні кошти?
1) «Карнавальна ніч»
2) «Спортлото-82»
3) «Сімнадцять миттєвостей весни»

Долучайтесь до цього цікавого конкурсу та залишайте свої відповіді у коментарях до посту, а також діліться записом на своїй сторінці Facebook, аби не проґавити результати. Згідно умов вікторини, відповіді можна залишати до 21:00 п‘ятниці, 14 квітня. Серед усіх, хто відповість правильно, 17 квітня за допомогою random.org буде обраний переможець, який отримає приз тижня - сертифікат на 1000 гривень на яскраві емоції, що зможе обрати самостійно. Ім‘я переможця оголосять ведучі програми «Сніданок з 1+1» у прямому ефірі 18 квітня. А попереду усіх завзятих знавців історії лотерей чекає суперфінал - розіграш подорожі – європейського турне на тиждень для однієї особи у країни, де лотереї в пошані. А відшукати правильні відповіді на тематику історії становлення лотерей в Україні та світі можна на спеціальній сторінці сайту «М.С.Л.» - «Лотереї: Всесвітня історія».  


Поділитись:
11 квітня 2017
Ми у Viber!