0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Збірна України з хокею тренується на «Льодограї»

На початку квітня до УНТЦ «Льодограй» завітали поважні гості – юніорська збірна України з хокею (U-18) прибула для проведення завершального етапу підготовки до чемпіонату світу. Тренувальний процес  розпочався з 3 квітня і триватиме до 13-го числа, після чого наші юніори поїдуть до словенського містечка Блед, де  15 - 21 квітня відбудеться чемпіонат світу в Дивізіоні IB.

Зараз у таборі юніорської збірної України з хокею до турніру готується двадцять п’ять гравців, які представляють хокейні школи команд «Беркут», «Білий барс», «Кременчук», «Кривбас». Також є і наші легіонери зі Сполучених Штатів, Австрії, Словакії. Очікується, що найближчим часом до команди приєднаються ще кілька хокеїстів. Щодня хлопці проводять два тренування майже по півтори години кожне. Настрій бойовий.

Завдяки умовам, які були створені на УНТЦ «Льодограй» оператором державних лотерей «М.С.Л.», юні хокеїсти можуть повністю зосередитись на підготовці до чемпіонату світу і не відволікатись на побутові дрібниці. Майданчик льодової арени відповідає найвищим вимогам, інфраструктура сучасна і, що відмічали усі гості, на «Льодограї» панує напрочуд дружня і привітна атмосфера.

Оцінюючи перспективи виступу на турнірі, головний тренер команди Олег Ігнатьєв зазначив: «Якщо говорити про рівень готовності, то в загальному розумінні ми готуємося вже 10 років. Я вважаю, що ми готові до будь-яких випробувань». Нагадаємо, що суперниками українських хокеїстів будуть команди з Австрії, Італії, Польщі, Словенії та Японії…

Серед небайдужих вболівальників, які пильно спостерігали за тренуваннями збірної України, виділялись юні (2006 р.) хокеїсти богуславських «Шершнів». Першого квітня вони брали участь у змаганнях дитячої Ліги з хокею, де боролися з київським «АТЕК» за перемогу. Треба віддати належне підопічним Олександра Матвійчука – у «рідних стінах» хлопці досягли переконливого результату: 6-1, чим дуже порадували своїх глядачів. Що ж, будемо сподіватися, що  «Льодограй» надасть наснаги і нашим збірникам-юніорам. Адже за останні роки  вже склалась гарна традиція: якщо ретельно тренуєшся на «Льодограї» - очікуй високий результат на турнірі.


Поділитись:
11 квітня 2017
Ми у Viber!