0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: У м. Запоріжжя виграли 1 000 000 гривень!

Лічильник мільйонерів «Лото-Забава» зафіксував минулої неділі, 9 квітня, цифру 4, а це значить, що в Україні цього року з‘явився четвертий мільйонер. У тиражі №922 був виграний 1 000 000 гривень! Наразі про переможця відомо, що виграшний білет №0116346 придбали у м. Запоріжжі на фірмовому столі «М.С.Л.», що знаходиться у супермаркеті «АТБ» за адресою бульвар Будівельників, 4-Б.  

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможця та запрошує його до Києва, щоб узяти участь у ексклюзивній VIP-програмі «Два дні з життя мільйонера» та стати почесним членом закритого елітного об’єднання – «Клубу мільйонерів «М.С.Л.».  Подарункова програма розрахована на два вихідні дні та допоможе новоспеченому мільйонеру з головою зануритись у життя у стилі luxury. Головна кульмінаційна подія цього вікенду - недільний прямий ефір «Лото-Забава», де улюбленця Фортуни особисто привітають ведучі - Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк й урочисто вручать почесному гостю призовий сертифікат на 1 млн. гривень.

Виграти свій мільйон до снаги кожному. Для цього потрібно придбати лотерейний білет «Лото-Забава» за 10 або 15 гривень зі «Щасливим номером» та очікувати чергового розіграшу, які відбуваються щонеділі на телеканалі «1+1» о 9:00. До речі, з можливістю придбати лотерейний білет онлайн через Інтернет узяти участь у лотереї стало набагато легше. Варто лише перейти за посиланням: https://igra.msl.ua/lotozabava/uk  та натиснути кнопку «купити білет». Нехай Фортуна посміхнеться саме вам! 


Поділитись:
10 квітня 2017
Ми у Viber!